wifi hotspot lumia710ve800 için indirime sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wifi hotspot lumia710ve800 için indirime sunuldu
Birçok ülkedeki Nokia Lumia 710 ve Lumia 800 kullanıcılarının yoğun bir şekilde Nokia‘dan talep ettikleri Internet paylaşım özelliği, sonunda kullanıcılara sunuldu.

Windows Phone ile gelen en iyi ilk 10 özellik sıralaması yapılsa kesinlikle basit kullanımı ile internet paylaşımı özelliğini seçerdik. Bu özellik size, internete ihtiyaç duyduğunuz her yerde cihazınızın 3G internetini Wi-Fi üzerinden paylaşmanızı sağlıyor.

Özellikle bu isteği dile getiren Çin, Belçika, Vietnam ve Hollanda’daki Nokia Lumia 710 ve 800 kullanıcıları, cihazlarında bu özellik olmadığından dolayı, Nokia’dan sürekli bu özelliği talep etmekteydiler. Nokia kullanıcılarının isteklerini yanıtsız bırakmadı ve Nokia’nın sunduğu güncelleme sayesinde bu ülkedeki kullanıcılar internet paylaşımı özelliğine kavuştular.

Nokia‘ya gelen bu aşırı isteğin, önümüzdeki günlerde başka uygulamalar için de geçerli olmasını umut eden kullanıcılar bu uygulamadan sonra yoğun bir şekilde Nokia’ya teşekkürlerini bildiren mailler atarak memnuniyetlerini dile getirmişler.

theposies

theposies

Üye
demek oluyorki nokia wp ye gercekten de ddstek veriyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sadece hotspot uygulaması güncelleme olarak verildi

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hünkarım Microsoft ta Nokia da hızlı olmak zorunda artık kaybedicek vakit yok ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
emin olun o kadar hızlı ki daha dün skype düşük konfigürasyonlu lumialara gelmiyecek diye dedikodu çıkarttılar nokia bu sabah yaptıgı açıklamayla yalanladı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Abi bence Nokia ilk seri cihazlarda kar marjını da düşük tutar kullanıcıyı çekip adapte etmek için..

theposies

theposies

Üye
şu wp 8 in durumunu da açıklasalar da rahatlasak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
En erken ekim sanırım..

theposies

theposies

Üye
o şekilde değil kardeşim gelcekmi gelmicek mi diye .cogu site gelmicek diyor ali abi gelcek diyor

anılbaran

anılbaran

Üye
6 ay sonra çıkar wp8 :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çogu site derken sdn chip falan diyorsan hikaye anlatıyorlar benim bir ay önce paylaştıgım haberi bugün vermişler yeniymiş gibi dogrudürüst kaynak araştırması yapmıyorlar portekizdeki bir geliştiricinin lafıyla o haberler yapılmaz msnerd reddit yazılarını takip edin en güncel ve dogru bilgileri alın

theposies

theposies

Üye
derdimi anlataadım bşu anki lumialara(610,710,800,900) wp8 gelcekmi diyorum arkadşlar

theposies

theposies

Üye
çogu site derken sdn chip falan diyorsan hikaye anlatıyorlar benim bir ay önce paylaştıgım haberi bugün vermişler yeniymiş gibi dogrudürüst kaynak araştırması yapmıyorlar portekizdeki bir geliştiricinin lafıyla o haberler yapılmaz msnerd reddit yazılarını takip edin en güncel ve dogru bilgileri alın

twitteri varmı yanı paylasıormu twitter dan

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Gelecek kardeşim gelecek.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Biz seni takip ediyoruz hünkarım.

theposies

theposies

Üye
tamam ali abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt