Wifi Hacker

umur ada

Üye
    Konu Sahibi
Wifi Hacker
arkadaşlar bugün mağazada gezerken rastladım bu uygulamaya(wifi Hacker).adından anladığım kadarıyla şifresi olan Wifi ağlarının şifrelerini kırıyor fakat bana bu pek mümkün gelmedi.bilgisi olan ve kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa bize sevinirim.bu arada uygulama mağazada ücretsiz

cyber

Üye
Şaka uygulamadır

bence fakedir bilgisayarda yapılması çok zor telefondan bi programla mı yapılacak

versino2

Üye
yalan dolan ya pc de bile uğraştırıyor 2 dk da şifre mi çözecek denedim bağlı olduğum modemin şifresi bile bear çıktı her modem de şifre bear çıkıyor

cyber

Üye
Bear ayı drmek değil miydi ing

Dimi3

Üye
Ben de dün indirdim.. Deneme şansı bulamadım.. Fake gibi geldi bana

EneSinan

Üye
nden"sahte" kelimesi varken "fake" kelimesini kullanıyoruz. Türkçemizi yozlaştırmayalım

Tepkiler: murat usta, manyax2007, b-yildiz ve 2 diğerleri
bunu behzat ç de akbabada söylemişti "fake ne la"

o kadar ingilizceniz de yoksa gidin ölün. Açıklamada belirtmişler sahte diye.

This is just an elaborate prank app that will give
you random passwords and the occasion to fool
your friends.

NOKTA

Wifi Hacker Programının bulunduğu kategoriye bakar mısınız?

bknz:eğlence

Tepkiler: CanKartaL
arkadaşım burda ingiliz bir sitede veya ingilizce bir sitede yorum yapılmıyor kimsenin o kadar veya bu kadar ingilizce bilmesi gerekmiyor gençler lütfen türkçemizi katletmiyelim

ben denedim bende bağlı olduğum wifi ağının şifresini "[mine]" olarak gösterdi zaten eğlence kategorisi altında olan bir uygulamadan ne bekliyonuz ki

sadece gerçek görünümü veriyor ama eğlence uygulamasıdr airdump aircrack falan yazıyor gerçekçi gibi

Altında eğlence yazıyo kardeşim zaten görmedinmi hikaye o program