Uygulama Wifi hack % 98

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
bu videoyu paylaşan adam sahtekar. videyu izlediyseniz hiçbir wifi ye bağlanamıyor, bi kaç tane kek düşerse indiriyor uygulamayı, bu sahtekarlarda telefonda varsa banka bilgileri vs onlara sızmaya çalışıyorlar. bu konuyu açan eleman hakkında yasal işlem başlatıldı. ülkeyi böyle pisliklerden temizlemek için ne gerekiyorsa yapıcam.

Ozur dileyerek soruyorum acaba ne kullaniyosun bana da soylermisin merak ettim youtube linki verdim allahtan baska site degil uygulamada benim degil google playde 1milyonluk indirmesi var hem giresinspor diye bi wifiye baglaniyor orda tekrar izle videoyu

kralberk13

kralberk13

Üye
hocam indirdim mağazadan kırmıyo nasıl bişey bu ya

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bi kere başlık yanlış bu işlem bi hack değil sadece eski modemlerdeki bi güvenlik açığı normal kullanımı şifre girmeye üşendiyseniz hem telefonunuzdan hemde modemin arkasında var ise wps butonu basıyorsunuz ikisi bibirini bulup bağlantı kuruyor
telefonun wifi anaekranında menü butonuna basarsanız "WPS tuşu" adında bi seçenek vardı o işte bu

byAndroid

byAndroid

Üye
Denedim sonuç aynı hatta şifresini bildiğim tplink modemi denedim kıramadı
Ttnet Tp link ise kırmaz ama ben Tp link olanları kırıyorum halimden memnunum hepsini kirsaydi keşke ama elimizdekiyle yetincez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt