Uygulama Wifi hack % 98

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
Wifi hack % 98
Arkadaslar neo android wifinin kiramadigi wifileri bu apk kiriyor buyrun

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Serhan

Serhan

Üye
Yıl olmuş 2015 buna inananlar var ya.

• Beğen
Tepkiler: Spider-Boy, DarkredBlue61 ve Bülent872
Luck Star

Luck Star

Üye
Hadi eskiden pahalıydı internet şimdi her eve alınır oldu. Ellerde 2500 liralık telefonlar adamlar wifi hacklemek için root atıyor.

• Beğen
Tepkiler: Android Bey, BRKTNL ve Serhan
byAndroid

byAndroid

Üye
1 gb paket bitti denicem bunu

• Beğen
Tepkiler: xx11xx11
xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
Yıl olmuş 2015 buna inananlar var ya.
Arkadasim yapamadigin icin yalan zannediyorsun boyle seylerden anlmiyorsun yapamiyosun so rada yalan dolan videolar diye leke arin saga sola denedin demi boyle yaziyon videoyu izle dene olmazsa gel söv baska bisi demiyorum
Hadi eskiden pahalıydı internet şimdi her eve alınır oldu. Ellerde 2500 liralık telefonlar adamlar wifi hacklemek için root atıyor.
Gunun 24 saati evde olmayabiliyorsun ama yemin ederim ben bi adres bulamiyodum sorsuklarimda bilmiyodu boyle yolda wifi kira kira yolumu buldum wifi yi harita icin kullandim
1 gb paket bitti denicem bunu
Dene ve cevabini buraya kesinlikle yaz lutfen

xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
Parasi yoktur ogrenci adamdir durumu yoktur bilemessin alamiyodur ne bilelim
Sahsen ben 2 sene once 4 ayda bi kontur tukluyodum ama simdi faturaliyim cepte 4 gb evde 75 gb fiber var ama suan benim 2 sene Önceki halimse olan vardir

byAndroid

byAndroid

Üye
etrafımda 1 wifi var onuda kıramadı meydana iniyim orda dolu wifi var birde orda denicem

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Milattan kalma modemleri olan wifileri kırarsınız ancak.Eskiden herkesin wifisi şifresizdi ama kullanmayı bilmezdik

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaşlar bu program yerine wps wpa tester daha iyi modeli Tp link olan modomleri çat diye kırıyor

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
La onu geç yıl olmuş 2015 10TL bastırıp Net paketi yapamayanlar var yazık.
Öylelerini hiç anlayamadım madem internet paketi yaptıramayacan ne diye 1000 liraya akıllı alıyorsun git eski bir telefon al bari de dakika paketi yapta telefon işini görsün.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
stuxnet

stuxnet

Üye
Kullanıyorum ve çatır çatır kırıyorum yorum yazmak için yazmayın işe yarayan yöntem daha önceden kullanıyordum.

xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıyorum ve çatır çatır kırıyorum yorum yazmak için yazmayın işe yarayan yöntem daha önceden kullanıyordum.
Tesekkurler dostum bende boyle sahislara nasil cewap vereyim diye dusunuyodum sagol

Yapamadiklari icin calismiyo diyolar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
kırdın ve internet sahibinden habersiz internetini kullanmaktasın işte bu kul hakkıdır, hesabını zor verebilirsin bu tür bir yükün...

• Beğen
Tepkiler: general4242 ve BRKTNL

day2break

Üye
bu videoyu paylaşan adam sahtekar. videyu izlediyseniz hiçbir wifi ye bağlanamıyor, bi kaç tane kek düşerse indiriyor uygulamayı, bu sahtekarlarda telefonda varsa banka bilgileri vs onlara sızmaya çalışıyorlar. bu konuyu açan eleman hakkında yasal işlem başlatıldı. ülkeyi böyle pisliklerden temizlemek için ne gerekiyorsa yapıcam.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
yapamıyormuşuz bu mesajı yazmadan önce gittip tüm kapsama alınıma giren tüm wifileri tek tek pinlerini denettirdim ama yok sanırım sürekli %2 ye denk geliyor(!)

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaşlar bu programı değilde wpa wps tester deneyin Adı Tp link olanların hepsini kırıyor. Ama zyxel ve airties de cort, superonline ve ttnet yazanları da kırmiyor. Bana güvenin forumu aktif kullanıyorum tavsiye ederim wps testeri

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşlar bu programı değilde wpa wps tester deneyin Adı Tp link olanların hepsini kırıyor. Ama zyxel ve airties de cort, superonline ve ttnet yazanları da kırmiyor. Bana güvenin forumu aktif kullanıyorum tavsiye ederim wps testeri
Denedim sonuç aynı hatta şifresini bildiğim tplink modemi denedim kıramadı

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Haram bunlar haram, yazıktır günahtır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt