HakaN-06
Üye
-
Konu Sahibi
-
3G gsm'den daha fazla bekleme süresine sahip
3G'yi açtıgında mesajlasmazsan,arama yapmazsan yada internette takılmazsan sarjın daha uzun dayanır
Çünkü 3G heryerde tam sinyal çekmez
O zaman 3G akar. Teşekkürler hocam engin bilgileriniz içinYav hocam 3G'ye alıp at cebine telefonu daha fazla dayanır sarjın.
Çünkü 3G Gsm gibi yaygın bi aga sahip degil her an heryerde tam sinyal çekmez ve baglantı olmadıgında yani mesaj arama internet kullanımı vs. sarjın daha uzun gider.
Saçma ama böyle yaniMihendisler böyle yapmıs
Yalnııız 2 mesaj atsan gsmdeki 6 mesaja denk gelir
Attım tabi.Al 3G'ye at cebe
Hocam mesaj,arama,internet kullanmayacaksam telefonu hatsız moda alıp cebe atıyım daha mantıklı demi
yaw 3 g çekmediği zaman zaten otomatik olarak gsm çekiyor bi anlamı yok. 3 g şarj yer o kadar.
Senin dedigin çift moda aldıgında oluyo.
Sadece 3G'yi açarsan çekmediginde hiçbir baglantın olmaz.
İyide 3G diye bir seçenek yokki hocam Çiftmod ve Gsm var. Birde Umts var
Arkadaş, soruyu kendine sorup doğru cevabı bulmuşsun zatenama yorum yapanlar 3G yi nereden çıkarmış onu bilmiyorum..
Soruda genel olarak GPRS geçiyor 3G mi demiyor ki ??mantığa göre 3G zaten çift mod olduğundan GPRS ten fazla götürür.
Peki GPS mi GPRS mi yoksa % 50 ekran ışığı mı daha fazla şarj götürür
[COLOR=""][SIZE=""]wifi, şebeke bağlantısına göre daha az şarj tüketir. Telefon otomatik olarak şebeke bağlantısını kendi arar. Eğer teliniz GSM modunda ise hemen hemen heryerde şebeke çektiği için fazla şarj yemez. Yani şebeke dalgaları tele geliyor. Ama şebeke dalgası tele net şekilde gelmiyorsa o zaman telefon şebeke araması yapar ve bu da haliyle güç ister. Yani kısaca şebeke dalgaları tele rahat şekilde geliyorsa az enerji tüketir, ama tam tersi olursa daha fazla tüketir. Tel çift modda olunca da tel 3G ye önem verir ve devamlı 3G yi arar o yüzden çift modda da fazla enerji tüketir. Benim internetle(şebeke üzerinden), görüntülü konuşmayla işim olmaz diyorsa GSM modunu seç[/SIZE][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?