WİFİ Dağıtmak İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

djeast61

Üye
    Konu Sahibi
WİFİ Dağıtmak İstiyorum
Arkadaşlar Evimde Kablolu İnternet Var Ve 5800'ımdan evimde internete bağlanmak istiyorum .Turkcell in kampayaları çok cazip ama 100-250 mb bana dayanmıyor ....Evimdeki İnterneti 5800 da kullanma için Wireless USB Adaptör Alsam Yeterli Olurmu ?????:hmmm:hmmm:hmmmYada Önereceğiniz Başka Şeyler Var mı Mesajlarınızı Bekliyorm Şimdiden Çok SağoluN.....

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yeterli olur güzel kardeşim.

djeast61

Üye
    Konu Sahibi
Çok Sağolasın Kardeş Özellikle ÖnerDiğiniZ Ucuz Bi Adaptör Varsa PaylaŞır MıSıN???

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
usb adaptör sadece pc açık oldugu zaman çalışır
pc kapalı olsada sürekli telefondan girebilmen için

wireless router alman lazım yada wireles modem

djeast61

Üye
    Konu Sahibi
lım karıştı sorun şu kablolu modemle internete baglanıyorum 1 tana wireless usb adapter ile kablosuz ag yaratıp cepten nete gire bilirmiyim yani bu usb wireless adapter sadece aglara baglanmayamı yarar yoksa bende aynı kablosuz modem gibi ag kura bilirmiyim..... Şimdiden saolun ....

mert_013

Üye
ucuz mu istiyon ttnet in modem degiştirme kampayası var ayda 2 tl 24 ay ondan kablosuz al piyasadan ucuza mal olur sana

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardeş alacagın usb wireless adapter ile ağ kurup telefondan bağlanabilirsin

ancak sürekli bilgisayarın açık olması lazım çalışması için
ama ben pc açık olmasada hemen bağlanmak istiyorum dersen

wireless router
lazım sana ben kullanıyorum 3 pc ve bir tane cep telefonu sorun yaratmıyor
sadece kurulum sırasında bazı modellerde bi ayarını deiştireceksin çok basit

djeast61

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür edrim ben ekonomik bişey istiyorum ve bilgisayarın açık olması sorun değil ayrıca bilgisayarımda Wi-Fi yok Bana en uygunu hangisi wireless router mı Wireless USB Adaptör Mü?? Ve Benim Kullanmadığım Airties rt103 üm var bunu versem üstüne para koyup bi adaptör alabilirmiyim cevaplarınızı bekliyorum ??? Şimdiden Çok teşekkkürler......

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kadeş bilgisayarın açık olması önemli degil ise aşşagıdaki lerden birini alabilirsin
içinde gelen cd deki program ile kablosuz agını kurup telefondan baglanırsın

mert_013

Üye
kadeş bilgisayarın açık olması önemli degil ise aşşagıdaki lerden birini alabilirsin
içinde gelen cd deki program ile kablosuz agını kurup telefondan baglanırsın

tp link tavsiye etme kardeşim ben kullanıyorum odadan odaya zor çekiyor aldıgıma pişman oldum

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tp link tavsiye etme kardeşim ben kullanıyorum odadan odaya zor çekiyor aldıgıma pişman oldum

odadan odaya mı :D
güldürdün beni
tp link router ve 54mbit adapter kullanıyorum
3. kattan 1. kata 4 cubuk çekiyor
senin modem zayıf olmasın ?
üstelik benımki 54 mbits arkadaşa 150mbit önerdim

mert_013

Üye
bende 300 mbit ama gerçekten dogru söylüyorum müsteri hizmetine aradım sürümü öne attı bende sürümü degiştilip denemedim acıkcası

Anıl Umut

Emekli Yönetici
TTnetin verdiği zyxel kablosuz modem var bende de odamda duruyor balkondan bile çekmiyor aynı evin içinde..:P:
Ucuz etin yahnisi..

Üst Alt