Ali58_58
Üye
wifi bağlanıyor bağlantı kesildi hatasına çözüm
Arkadaşlar bazı kişilerdede gördüm forumda soran arkadaşlarda olmuş o yüzden bu konuyu açmak istedim.Telefonunuz bazen bazı modemlerde bağlanıyor bağlantı kesildi hatası alıyorsunuz ben evimdeki modemde yaşadım bu sorunu o yüzden evinde bu sorunu yaşayan arkadaşlarımda nete bağlanamıyor bunu uygulasınlar :İlk önce pcnizden adres çubuğuna : 192.168.1.1 yazın ve enter'a basın
Karşınıza id ve şifre çıkacak id'e ''admin şifreye ise ''password'' yazın yine enter'a basın
Ve çıkan modem sitesinde ise '' KABLOSUZ'' seçeneği ardından ''GÜVENLİK'' e tıklayın
Son olarak oradaki ''Ağ kimlik denetimi''ni tıklayın oradaki WPA olan secenekleri tek tek deneyin. her bir secenekte telefonunuzla bağlanmayı denemeyi unutmayın.
Mutlaka birisi eşleşecektir telefonunuzla.
Karşınıza id ve şifre çıkacak id'e ''admin şifreye ise ''password'' yazın yine enter'a basın
Ve çıkan modem sitesinde ise '' KABLOSUZ'' seçeneği ardından ''GÜVENLİK'' e tıklayın
Son olarak oradaki ''Ağ kimlik denetimi''ni tıklayın oradaki WPA olan secenekleri tek tek deneyin. her bir secenekte telefonunuzla bağlanmayı denemeyi unutmayın.
Mutlaka birisi eşleşecektir telefonunuzla.

konuyu güzel özetlemişsin