Wifi Analyzer v3.6.2

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Wifi Analyzer v3.6.2
GÖRSELLER
Google Play Linki:
Gereken Android Sürümü:1.6+
Apk Download İndir Yükle:

iOSait

iOSait

Üye
GÖRSELLER
Google Play Linki:
Gereken Android Sürümü:1.6+
Apk Download İndir Yükle:

Ne ise yariyor bu

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İnce ayarlamalar ile wifi çekim gücünü gözle görülür şekilde arttırabiliyorsunuz.Orada kanallar mevcut bu kanallardan en iyi çekim gücü olanına geçerseniz wifi çekim gücünüz çok daha artacaktır.

iOSait

iOSait

Üye
İnce ayarlamalar ile wifi çekim gücünü gözle görülür şekilde arttırabiliyorsunuz.Orada kanallar mevcut bu kanallardan en iyi çekim gücü olanına geçerseniz wifi çekim gücünüz çok daha artacaktır.

İyiymis paylasim icin tesekkrler

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İyiymis paylasim icin tesekkrler
:rica: önce programı açın ve orada kanallar var program size en iyi kanalı gösterecektir oraya bağlandığınızda örneğin tek diş çeken wifi artık 2-3 diş çekecektir oldukça arttırıyor :oke:

iOSait

iOSait

Üye

:rica: önce programı açın ve orada kanallar var program size en iyi kanalı gösterecektir oraya bağlandığınızda örneğin tek diş çeken wifi artık 2-3 diş çekecektir oldukça arttırıyor :oke:

Yukledim pek bisey anlamadim ama ingilizce sacma sapan seyler yaziyor yinede cok tesekkur ederim iyi forumlae

• Beğen
iOSait

iOSait

Üye

Bu sekilde simdi ne yapmam gerekiyor

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
denemediğim için bir şey diyemiyorum malesef.

iOSait

iOSait

Üye
İse yaradi

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla bu uygulama sizin wifi çekim gücünüzü gösteriyor kanallara bakıyorsunuz ve en iyi çeken kanalı kendiniz bilgisayardan modem ayarlarından ayarlıyorsunuz. siz nasıl arttırdınız?

iOSait

iOSait

Üye

Anladığım kadarıyla bu uygulama sizin wifi çekim gücünüzü gösteriyor kanallara bakıyorsunuz ve en iyi çeken kanalı kendiniz bilgisayardan modem ayarlarından ayarlıyorsunuz. siz nasıl arttırdınız?

Bira kurcaladim bende bisi anlamadim

• Beğen
blade5234

blade5234

Üye
Uygulama Wifi Sinyal Gücü Hakkında Bilgi Verir,Sinyal Gücünü Arttırmaz...!

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
tesekkürler kullanıslı

ali.clay

ali.clay

Üye
Benim anladığım kadarıyla anlatıyım. Aksini iddaa eden varsa anlatabilirmi. Sadece wifi çekim gücü hakkında daha detaylı bilgi veriyor. Hangi modemden iyi çekerse ona geçmek için yapılmış. sanki bütün modemler bizim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt