Wifi ağını kullanan diğer kullanıcıların girdiği siteleri görmek/gezinmek interceptor-NG(Root)

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İlk mesajda arkadaşın yaptığının aynısını yaptım. Ben büyük bir şehirde cadde üzerindeki bir cafenin wirellesini kullanıyorum. Bu sebeple bir sürü insan bağlanıyor. bence az kullanıcıya sahip bir modemde yaparsan pek bir şey çıkmaz. Seninki de öyle. Bu arada bu programın yayılmaması lazım. Yöneticiler ilgilenmeli
Değerli arkadaşım bahsettiğiniz bu işlemlerle belirli seviyede bilgi toplayabilirsiniz. Zira çoğu üst düzey bankacılık vs gibi işlemler kişi sahibinin cihazına 256 bit şifreli olarak gelir. Bu tarz bir modülü çözecek kişi sayısı Dünya'da iki elin parmaklarını geçmez. Bende bu işin içinde bir insan olarak modemlere girişlerde ve paket süzme işini bilen birisi olarak daha sıkı yöntemlerin olduğu hatırlatırım .

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge, muxo ve NextWorld

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Çok fena çok tehlikeli bir program. İnanmıyordum yükleyim dedim agı taradım girilen siteler çıktı onların içinden ne olacak bakalım diye bir kaç tane banka internet şubesinin sitesine tıkladım. Kullanıcı girişi yapılmış şekilde girilen site açıldı. Adamın bütün bilgileri girilmiş şekilde çıktı. Hesaba Para gönder, cebe para gönder butonları ise aktifti. Çalışıyordu. Önce bir Oha çektim. başım belaya girer diye uygulamayı sildim. Çok tehlike bir uygulama yapmış herifler
GooglePlayde mevcut olduğuna göre sıkıntı yaratmaz bence uygulama sniff uygulamasıdır.
Ayrıca Nextman'ın dediği gibi bankalar vs. Şifrelidir. Sıkıntı oluşturmaz görüntülense dahi devam bağlantısı sağlsmaz :ehe:
Resim 2 deki kısım çıkmıyor bende
Üçgene bastınız mı?
(Media playerdeki oynat düğmesi gibi)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

ozcan6767

Üye
https de çalışmıyor bende serfitikalı sitelerde program zararsız bence

• Beğen
Tepkiler: NextWorld
kanat_58

kanat_58

Üye
Çok güzel ise yarar bir uygulama tesekkur ederim eh birazda türkçe olsaymis iyiydi ama bu şekilde rahat kullanilir

asdwa111

Üye
Wifi acik, 3g kapali oldugu halde 3gyi kapatip wifi acin diyor.galaxy s5 lolipop var uyumlu degil mi acaba.busy box ve root var

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Dostum ben yapamadım pasta gibi yere tıklıyorum sadece sağ alt köşede clear all diyor.
Telefonda sd card yok sorun ondanmı acaba
Dostum ben yapamadım pasta gibi yere tıklıyorum sadece sağ alt köşede clear all diyor.

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
https de çalışmıyor bende serfitikalı sitelerde program zararsız bence
Https olmasın zaten :eheR
Çok güzel ise yarar bir uygulama tesekkur ederim eh birazda türkçe olsaymis iyiydi ama bu şekilde rahat kullanilir
Rica ederim:)
Wifi acik, 3g kapali oldugu halde 3gyi kapatip wifi acin diyor.galaxy s5 lolipop var uyumlu degil mi acaba.busy box ve root var
En son kitkat güncellemsi varmış:bilmem:
Nerede kullandınız eğer evde deniyorsanız sizden başka giren olmadığından normaldir, onun harici gözükmesi gerekir:)

sarılacivertim

sarılacivertim

Üye
:tşk:

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Halka açık yerlerde VPN in önemi işte.

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
rootsuz olanı var mı

mymoon63

Üye
modemi dağıttı resmen.net anında gitti.bir iki denedim modem hemen düşüyo,aç kapa yapıyorum ancak düzeliyor.bı konuda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
buna benzer lollipop ile uyumlu bildiğiniz bi program var mı?

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
vayy fena program teşekkkürler çözmeye calışıyom şuan :D

• Beğen
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :oke:

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
Ya simdi programa girdik yuvarllaga bastim baglanan kisiler cikti tikladim sonra orda sol tarafta falan play tusu gibi bişey var basıyorum bi saat birsürü sey iniyor nasıl olacak

Üst Alt