Telefon Tavsiyesi wıetnam malı note2

Sponsorlu Bağlantılar

bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
wıetnam malı note2
vıetnam malı note2 var 875 sıfır bunlar nasıldır.orjınl mı oluyor wıetnam malı herhangı bırseyı degısıkmı oluyor.orjınal mıdır.tesekkurler

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
En kaliteli gerçek samsung Kore malıdır diğer orjinal fabrikalar bazıları vıetnam ve Çinde dir . Vietnam orjinal dir yani Çin ve Vietnam yazınca yan sanayi olmaz . Gerçek donanımı marketten sistem info gibi bir uygulama ile öğrenmeniz gerek eğer cihaz sahte ise Ayarlardan gerçeği belli olmaz

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Uzak dur öyle diyenler hep sahtekar. Telefon replika halk arasında çakma cihaz

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Değerli insan sen yazdığımı okudun mu . Sistem öğrenme programı denemeden alma yazdım şahsen kendim deneyerek aldım . Cezayir den gelen vıetnam not2 yi aldım tr de kirlerden farkı yok . Replika cihaz ise MTK veya java tabanlı cihazlar . Lütfen sakin olup araştıralim :)

mertcan01

mertcan01

Üye
Kardes sen kendince yorum yapmissin ama cuvallamissin. Bi arastir bence. Kim diyor vietnam replika ? Suan yazdigim note 3um replika o zaman ? Yada evdeki s3 s4 2 tanede note2 replika mi oluyor ?
Kardes dogu ulkelerine giden cihazlar genelde vietnam fabrikasindaki uretim urunleridir. Ben sürekli iraq a gidip geliyorum. Tum cihazlarimida oradan aliyorum. Buradakinden hicbir farkli yok olamazda. Samsung orginal barkodlu urunleri bunlar. Bil istedim

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall, hasan3472ty ve bayramq
Takipçi Satın Al

Üst Alt