Widsets Yeni Mobil Web Browser'iniz !

Sponsorlu Bağlantılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Widsets Yeni Mobil Web Browser'iniz !
Programın Eklentisini Koyacaktım Fakat , Her Telefonda Uyum Sağlamadığı için , Cep Telefonunuzdan ' a Girip İndirebilirsiniz :)

Detaylı Bilgi , Kayıt ve İndirmek İçin

• Beğen
Tepkiler: rapci28415, antraxer, Sivaslı MaNyAk ve 11 diğerleri

hellboy_hakan20

Üye
emeğe saygı

eragon

Üye
ucweb 6.5 kullanıyorum harika bi şey web sayfalarını yontup verileri mükemmel derecede küçültüyor şu an ucweb ile yazıyorum telefonumdan fakat widsets i de denicem ucweb 6.3 de forum da yayınlamanı tavsiye ederim ingilizce sürümü var emeğine saygılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ucweb 6.5 kullanıyorum harika bi şey web sayfalarını yontup verileri mükemmel derecede küçültüyor şu an ucweb ile yazıyorum telefonumdan fakat widsets i de denicem ucweb 6.3 de forum da yayınlamanı tavsiye ederim ingilizce sürümü var emeğine saygılar

Widsets Türkçedir Nokia'nın lisanslı Programıdır. Güvenle kullanabilirsiniz. Fakat Veri sıkıştırma işlemini tam olarak bilmiyorum.Yorumunuz için Teşekkürler

Berkay behram90

Üye
Ucweb kulanicisi 1 yildir super bi sey ucweb suratli yuklemeler yapar mes 10mb bi sey 1dk elinde kotu yani rapidi girince seconds saymiyor flashi yok opera gbi oda olsa super olurdu arkadas widsets yukledm ama kayit ol dyr

bayon

Üye
widsets wep browser i değil ki :s sadece araçları var nette dolaşılmıyo

byl82

Kapalı Hesap
arkadaşım bu dosya nerde çıkan sitede bulamadım

system_start()

system_start()

Üye
caps koyarmısın

piyanisttanju

piyanisttanju

Üye
güzel

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın

44Özkan44

44Özkan44

Üye
Şu anda opera mini 4.2 ile sayfayı görüntülüyorum. güzel.

batuhan_86

batuhan_86

Üye
eline saglık bu ovi ler n97 çalısıyor galiba

munzur666

Üye
oda bilmiyorki ne oldunu yazmış işte arkadaşım nerden iner ne olur web browser demişsin öle bişe yok ovi linkini koymusun okadar başlığa bak yeni web browseriniz bi indir yükle sonra zıpla

lockmen24

lockmen24

Üye
arkadaşlar telefonum 6670 şöyle faceye girdiğim zaman çevrimiçi olan arkadaşlarımı görebileceğim ve en önemlisi onlarala sohbet edebilmemi sağlayacak bi web browseri var mı (skyfireyi gnderdim tele bozuk dosya dio )

ygyg

Üye
saol kardes

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
o facedeki olay Bolt'un eski sürülerinde vardı ama randmanlı çalışmıyordu. online kişileri görüyordun ama mesaj gönderilemiyordu. sonraki sürümlerde tamamen kaldırmışlar o özelliği sanırım.

reveletion

Üye
Arkadaş ucweb harbiden harika bir tarayıcı ben bu genedek operadan ne çektiğimi ben bilirim sayfaları 1 saatte açıyor hemde çok mat ucweb ciyiz

c11u

Üye
Programın Eklentisini Koyacaktım Fakat , Her Telefonda Uyum Sağlamadığı için , Cep Telefonunuzdan ' a Girip İndirebilirsiniz :)

Detaylı Bilgi , Kayıt ve İndirmek İçin

jgjg

Takipçi Satın Al

Üst Alt