Tuba Üye zeus1912' Alıntı: yaaaaaaaaaaaaaaaa sertifika hatası dio Genişletmek için tıkla ... asdaspas' Alıntı: evet sertifika hatası alıyorum bende Genişletmek için tıkla ... arkadaş konuda belirtmiş imzalayın diye....
zeus1912' Alıntı: yaaaaaaaaaaaaaaaa sertifika hatası dio Genişletmek için tıkla ... asdaspas' Alıntı: evet sertifika hatası alıyorum bende Genişletmek için tıkla ... arkadaş konuda belirtmiş imzalayın diye....
NextWorld Üye signedleyin demeyin heres kendi sertifikasıyla almalaı çünkü imeiler farklıdır.bu yüzden ben imzalayıp koysamda hata verir.
signedleyin demeyin heres kendi sertifikasıyla almalaı çünkü imeiler farklıdır.bu yüzden ben imzalayıp koysamda hata verir.
FERHATGS Üye Arkadaş 5800 aldiğimdan beri böyle bir program ariyorum yok böyle bir şey her şeye ikon at istediğin yere taşi ekranda süpeeeeeer emeklere sonsuz teşekkürler elleriniz dert görmesin harikaaaaa
Arkadaş 5800 aldiğimdan beri böyle bir program ariyorum yok böyle bir şey her şeye ikon at istediğin yere taşi ekranda süpeeeeeer emeklere sonsuz teşekkürler elleriniz dert görmesin harikaaaaa