widget

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
widget
widgetler bölümündeki değişik 3g sessiz, wifi ,nfc, widgetlerinden yükledim.mif olarak c resourceye attım değiştirlsnmi dedi evet dedim sonra teli yeniden başlattım ama widgetler değişmedi eski halinde kaldı değiştirmeme ragmen bunun çözümü var mı?

najanaja

Üye
dediğin gibi attıysan yanlış atmışsın bütün paylaştığım widgetlerde anlattım C/Resource/apps ama buraya eksik yazdın sanırım sonuçta değiştirilsinmi diye sormuş o zaman doğru yere atmışsın değiştirdiğine göre de sis uzantılısınıda kurmuşsun walla başka bi sorun olmaması lazım çünkü ben paylaştığım widgetlerden siyah şeffaf olanları yaptım hepsi değişti. walla aklıma başka bi sorun gelmiyor daha doğrusu sorunsuz olması lazım aslında olmazsa widgeti kaldırıp baştan bidaha dene bakalım aynı yöntemle önce sis kur sonra mif leri dğiştirip restart yap bunun belli bi çözümü veya yapılacak başka işlem yok pardon var sen hangi widgetleri istiyosan değişmesini istediğin mif lerle birlikte bi yere upload et bana gönder ben sis olarak sana vereyim mif lerini değiştirip tamam.

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

yardım için teşekkürler senin açtığın şu konudaki widgetleri denedim dediğin gibi önceden herhangi bir widget yükledim ama değişmediler nedense bir de bazı widgetları yüklerken yükleme yarıya geldiğinde yüklenemedi diyor bu nokia storeyi yüklerken de başıma geldi yüklemeyi başlatıyorum yüklüyor sonra internete bağlanıp dosyayı çekme aşamasına geldiğinde ise tam başta yüklenemedi diyip iptal ediyor
http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/banner-series-toggle-skin-625927.html#post4556711

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
buyur kardeş dene bakalım mavi olanları yaptım olumlu sonuç alırsan hepsini yaparım ki sorunsuz olması lazım bide onların içinde network widget var bunu sis olanı yok sanırım sende varsa gönder onuda yapayım diğer hepsi tamamdır. pardon varmış 2g3g olanmış network yazınca anlamadım onuda ekledim.

Ekli dosyalar

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
çok saol denedikten sonra sonucu bildiririm

---------- Eklendi @ 11:28:12 ---------- Yazıldı @ 11:17:45 ----------

olmadı sanırım cfw yi yapan roma gömmüş ondan değişmiyor ben c'ye atıyorum ama o zdeki widgetları algılıyor ama hepsi için böyle bir durum yok mesela saat widgetini değiştirebildim neyse olmadı flash atıcam artık sağol yinede

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
önemli deil kardeş rica ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...