widget yükleme - sorunlar çözümler

ewsel

Üye
    Konu Sahibi
widget yükleme - sorunlar çözümler
Başlıktanda anlaşıldığı üzere bilgi sahibi değerli ustalarımızdan ricam her konuda olduğu gibi bu konudada engin bilgileriyle biz acemi kullanıcılara yardımcı olunsun. beğendiğimiz bir takım widgetler oluyor, yüklemede genellikle sorunlarla karşılaşılıyor, bize en anlaşılır ve detaylı haliyle yardımcı olacak tüm değerli dostlara şimdiden teşekkürler, saygılar

Tepkiler: >Lips Of AngeL<
Yeni widget yüklemeye çalıştığımda güncelleme hatası diyo eski widgeti kaldırmam gerekiyomuş nerden kaldırıcam ( tel hackli)

FlaxLy

Üye
Yeni widget yüklemeye çalıştığımda güncelleme hatası diyo eski widgeti kaldırmam gerekiyomuş nerden kaldırıcam ( tel hackli)

Menü >> Ayarlar >> Yüklemeler >> Yüklü Uygulamalardan eski yüklediğin widgeti kaldır. Ve yenisini kur. Büyük ihtimak "Güncelleme Hatası" Almayacaksın

Tepkiler: carbon_o7
zaten signed olsada işe yaramaz diye tahmin ediyorum çünkü bu saat widgetleri vs. Sistem klasörlerine erişiyor. E hack yapmadanda sistem klasörlerine erişim olmuyor. Yanlışmı biliyorum sizce ?

zaten signed olsada işe yaramaz diye tahmin ediyorum çünkü bu saat widgetleri vs. Sistem klasörlerine erişiyor. E hack yapmadanda sistem klasörlerine erişim olmuyor. Yanlışmı biliyorum sizce ?
Evet widgetleri kullanamaz doğru söylüyorsun, ama hacklerse tüm uygulamalar dahil kullanabilir.

chaos239

Üye
arkadaşlar kaç kez yükledim telefonu kapayıp açtım widget ortada yok bi yardım edin Allah aşkına ya :S

AHMED...

Üye
bende de sorun var arkadaşlar eski widgetleri kaldırdım aynı işlevi olAN farklı görseldeki widgetleri kurdum yüklü uygulamalar bölümünde gözüküyor ama widget bölümünde gözükmüyor telefonu defalarca açtım kapadım tekrar kurdum tekrar kurdum olmadı C private klasörun deki themes klasörunu sildim tekrar kurdum yine widget bölümünde gözükmüyor eski widgetleri kurdum onlar telefonu yeniden başlatmadan widget bölümünde gözüktü eski widgetler

----------Eklendi @ 22:04:47 ---------- Yazıldı @ 22:01:34 ----------

eski widgetler

----------Eklendi @ 22:09:12 ---------- Yazıldı @ 22:04:47 ----------

----------Eklendi @ 22:12:01 ---------- Yazıldı @ 22:09:12 ----------

bunlarda yüklemek istediğim widgetler http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/tamamen-seffaf-widget-setleri-604377.html

aynı sorun bendede var c601

mitrefix

Üye
3d hava durumu widgeti yükleyemedm. yarısına kadar yüklenyor. Yarısında yüklenemedi diyor

arkadaşlar kaç kez yükledim telefonu kapayıp açtım widget ortada yok bi yardım edin Allah aşkına ya :S

Bütün herşeyi yaptığınız halde yüklediğiniz widget görünmüyorsa soft format atarak görünür hale gelmesini sağlayabilirsiniz.
Genellikle saat widgetlarında bu tür sorunlar olabiliyor.
Eski saat widgetını kaldırıyorsunuz, yeniyi kuruyorsunuz, yeniden başlatıyorsunuz ama widget listesinde görünmüyor.
Bu durumda; *#7370# yaparak soft format atın ve telefonu yeniden başlatın.
Widgetın listede görünür hale geldiğini göreceksiniz.
Ama tabi soft format attığınız için menü görünüm, kısayol ayarları, alarm, zil sesi ayarları v.b şeyleri yeniden yapmanız gerekecek.
(Programları ve oyunları E'ye kurduysanız onlara birşey olmaz. Ama C'ye kurduklarınız ve yukarıda belirttiğim ayarlarınız gider)

---------- Eklendi @ 16:01:30 ---------- Yazıldı @ 15:49:34 ----------

3d hava durumu widgeti yükleyemedm. yarısına kadar yüklenyor. Yarısında yüklenemedi diyor

Eğer "güncelleme hatası" veriyorsa eski widgetı kaldırarak kurmanız gerekir. Yüklenirken güncelleme hatası dışında bir hata veriyor ve "yarıda kesiliyorsa" widget dosyası "online yükleme gerektiriyor olabilir". Mobil veriyi açık hala getirirseniz, widget yüklenirken gprs aracılığıyla internetten gerekli veri yada dosyaları alacak ve yükleme sorunsuz tamamlanacaktır.

mitrefix

Üye
İnternetimde açık ama yarısında yüklenemedi hatası devam ediyor

asigsasi

Üye
bende bir tane favorite apps diye bir widget var bunu yüklü uygulamalardan kaldırdım fakat hala widget lerin içinde duruyor bunu burdan nasıl silerim

mitrefix

Üye
Evet hackli. Bütün c6 01 lerde olmuyor.