ewsel
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yeni widget yüklemeye çalıştığımda güncelleme hatası diyo eski widgeti kaldırmam gerekiyomuş nerden kaldırıcam ( tel hackli)
Şimdilik signed uygulamaları bulmak zor fakat size tavsiyem telefonunuzu hackleyin tüm uygulamaları kullanabilirsiniz.hava durumu sıgned yokmu
Evet widgetleri kullanamaz doğru söylüyorsun, ama hacklerse tüm uygulamalar dahil kullanabilir.zaten signed olsada işe yaramaz diye tahmin ediyorum çünkü bu saat widgetleri vs. Sistem klasörlerine erişiyor. E hack yapmadanda sistem klasörlerine erişim olmuyor. Yanlışmı biliyorum sizce ?
bende de sorun var arkadaşlar eski widgetleri kaldırdım aynı işlevi olAN farklı görseldeki widgetleri kurdum yüklü uygulamalar bölümünde gözüküyor ama widget bölümünde gözükmüyor telefonu defalarca açtım kapadım tekrar kurdum tekrar kurdum olmadı C private klasörun deki themes klasörunu sildim tekrar kurdum yine widget bölümünde gözükmüyor eski widgetleri kurdum onlar telefonu yeniden başlatmadan widget bölümünde gözüktü eski widgetler
----------Eklendi @ 22:04:47 ---------- Yazıldı @ 22:01:34 ----------
eski widgetlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 22:09:12 ---------- Yazıldı @ 22:04:47 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 22:12:01 ---------- Yazıldı @ 22:09:12 ----------
bunlarda yüklemek istediğim widgetler http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/tamamen-seffaf-widget-setleri-604377.html
aynı sorun bendede var c601
arkadaşlar kaç kez yükledim telefonu kapayıp açtım widget ortada yok bi yardım edin Allah aşkına ya :S
bende de sorun var arkadaşlar eski widgetleri kaldırdım aynı işlevi olAN farklı görseldeki widgetleri kurdum yüklü uygulamalar bölümünde gözüküyor ama widget bölümünde gözükmüyor telefonu defalarca açtım kapadım tekrar kurdum tekrar kurdum olmadı C private klasörun deki themes klasörunu sildim tekrar kurdum yine widget bölümünde gözükmüyor eski widgetleri kurdum onlar telefonu yeniden başlatmadan widget bölümünde gözüktü eski widgetler
3d hava durumu widgeti yükleyemedm. yarısına kadar yüklenyor. Yarısında yüklenemedi diyor
İnternetimde açık ama yarısında yüklenemedi hatası devam ediyor
3d hava durumu widgeti yükleyemedm. yarısına kadar yüklenyor. Yarısında yüklenemedi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?