widget donma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
widget donma sorunu
n8 bellede bazen saat kisayollar hava durumu rehber falan hersey donuyor.tiklayinca acilmiyor saat de o andaki saati gostermiyor donuk vaziyette duruyor ama kapatip acinca duzeliyor...ne yapmam lazim??

_ardaa

_ardaa

Üye
Telefon komple donuyor o zaman, hack yaptın mı hangi uygulamalar yüklü yeni mi başladı bu hep mi vardı?

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
yok komple degil menudeki iconlardan giriliyor sadece widget sorun var.telefon hackli ve belle den bir sure sonra oldu diyebilirim..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hacki kaldırıp soft format at ve suitele yeniden yükle hiçbir sorunun kalmaz bende yaşadım aynısını böyle yaptım şu anda hiçbir sorunum yok belle akıyor

tarxhn

tarxhn

Üye
hacki kaldırıp soft format at ve suitele yeniden yükle hiçbir sorunun kalmaz bende yaşadım aynısını böyle yaptım şu anda hiçbir sorunum yok belle akıyor
tekrar hackleyince gine sorunlar başlamasın :)

uribaju

uribaju

Üye
cevap: tema efektleri kapatırsan olmaz

hakan_710

hakan_710

Üye
bu sorun bende de var ama her zaman olmuyo hafıza kartı dolu olduğu için de format atmayı düşünmüyorum. Nokia ne zaman düzgün bi güncelleme çıkarır bende o gün teli düzeltirim :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yaz işin gari her güncelleme oncesi vr sonrası soft format atıcem desemde asla atmıyorum :D

projectmaximo

projectmaximo

Üye
aynı sorun bende de var çok nadir yapıyo.aynen arkadaşın tarif ettiği gibi sadece widgetlar donuyo ve tıklandığı zaman girilmiyor.onun dışında ana ekrandaki kısa yollar kullanılabiliyor, telefonun diğer fonksiyonlarında da bir sorun olmuyor.ben farklı yazılımlar (orijinal yazılım ve cfw'ler) denedim, bu yazılımları flashlamadan önce hard ve soft formatlar attım ama yine de sorun arada sırada oluyor.bellenin genel sorunu diye düşünüyordum.

belki de sizde de oluyordur ama farketmiyosunuzdur? o arada telefonu kapatıp açmışsınuzdır belki de ve bu yüzden farketmemişsinizdir? Olamaz mı? Olabilir:)

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
simdi cozum olarak hangisini yapiyoruz veya guncelleme mi bekliyecez?:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar symbianın özelligi bu uzun süre telefon restart yapılmayınca baslıyor hatalar bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum özellikle telefon hackliyse ve uyumlu degildir uyarısı veren prolar yüklüyse yapıyor ram i ve işlemciyi korumak için kendi kendini korumaya alıyormuş gibi bir bakıma iki üç günde bir tele restart atarsanız bunları yasamazsınız büyük ihtimalle

aseu_39

Üye
bendede oluyordu.her gun kapatip acmak zorunda kaliyordum.tum widgetler donup kaliyodu,tikliyordum girmiyordu hicbirine.
Yeniden guncelledim,3. gununde ama hala donmuyor.format falanda atmadim.sadece nokia suiteden guncelledim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeniden guncelledim,3. gununde ama hala donmuyor.format falanda atmadim.sadece nokia suiteden guncelledim.[/QUOTE]

format atıp güncellememizin sebebi yazılımın temiz bir sisteme kurulmasını saglamak

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaslar symbianın özelligi bu uzun süre telefon restart yapılmayınca baslıyor hatalar bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum özellikle telefon hackliyse ve uyumlu degildir uyarısı veren prolar yüklüyse yapıyor ram i ve işlemciyi korumak için kendi kendini korumaya alıyormuş gibi bir bakıma iki üç günde bir tele restart atarsanız bunları yasamazsınız büyük ihtimalle
doğru söylüyosun symbianin özelliği, de telefonun şarji 2-3 gün gitmiyo ki sabah şarjdan çıkar akşama eve gelmeden bitiyo :D dolayısıyla ram i falan boşaltıyo zaten. fazla takılmamak lazım bu konuya telefonu ya hiç kurcalamiycaz ya da böyle ufak sorunlarla yaşamaya alışıcaz ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
doğru söylüyosun symbianin özelliği, de telefonun şarji 2-3 gün gitmiyo ki sabah şarjdan çıkar akşama eve gelmeden bitiyo :D dolayısıyla ram i falan boşaltıyo zaten. fazla takılmamak lazım bu konuya telefonu ya hiç kurcalamiycaz ya da böyle ufak sorunlarla yaşamaya alışıcaz ;)

valla dostum ben günde 4-5 saat netteyim telden saat hesabı yaparsak 20-24saat gidiyor şarzım akşamdan akşama şarza takıyorum kapatma işine gelince tel kapalı oldumu ben kendimi sokak ortasında çıplakmış gibi hissediyorum tel kapalıyken o yüzden restartme yükledim iki dakikamı almıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt