tekrar hackleyince gine sorunlar başlamasınhacki kaldırıp soft format at ve suitele yeniden yükle hiçbir sorunun kalmaz bende yaşadım aynısını böyle yaptım şu anda hiçbir sorunum yok belle akıyor

simdi cozum olarak hangisini yapiyoruz veya guncelleme mi bekliyecez?![]()
doğru söylüyosun symbianin özelliği, de telefonun şarji 2-3 gün gitmiyo ki sabah şarjdan çıkar akşama eve gelmeden bitiyoarkadaslar symbianın özelligi bu uzun süre telefon restart yapılmayınca baslıyor hatalar bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum özellikle telefon hackliyse ve uyumlu degildir uyarısı veren prolar yüklüyse yapıyor ram i ve işlemciyi korumak için kendi kendini korumaya alıyormuş gibi bir bakıma iki üç günde bir tele restart atarsanız bunları yasamazsınız büyük ihtimalle
dolayısıyla ram i falan boşaltıyo zaten. fazla takılmamak lazım bu konuya telefonu ya hiç kurcalamiycaz ya da böyle ufak sorunlarla yaşamaya alışıcaz doğru söylüyosun symbianin özelliği, de telefonun şarji 2-3 gün gitmiyo ki sabah şarjdan çıkar akşama eve gelmeden bitiyodolayısıyla ram i falan boşaltıyo zaten. fazla takılmamak lazım bu konuya telefonu ya hiç kurcalamiycaz ya da böyle ufak sorunlarla yaşamaya alışıcaz
![]()