wi fi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

oktay_tolga

Üye
    Konu Sahibi
wi fi sorunu
selam arkadaşlar. benim telefonumda şöyle bir sorun varki. internetten baya bi baktım böyle bi sorunla karşılaşan pek kimse yok gibi. internete girerkene şöle bir şey geliyor sürekli. '' TANIMLAMA BİLGİSİNİ KABUL EDİYORMUSUNUZ'' diye bir seçenek geliyor ki bu adamı harbiden çileden çıkarıyor. ( bu arada telefonun kendi tarayıcısını kullanıyorum .) otuz kere aynı seçenek gelirmi ya. evet diyorum yine geliyo hayır diyorum yine geliyor.fıttıracam arkadaşlar i yardım edin be ya.

apds-t

Üye
hehe evet aynı sorunla bende karşılaştım arkadaşım saatlerce forumlarda dolaştım ama bir çözümünü bulamadım,, taaaki sorunu kendim halledene kadar benim telefonum s8000 samsung diğer telefonlardada mantık aynı bak şimdi önce samsung s8000 için menü/internet/ayarlar/çerez seçenekleri/tümünü reddet bunu işaretliyoruz ve bu sorundan kurtuluyoruz :yuru:yuru:yuru

Mavikurtec

Üye
İnternet Ayarlarını Degiştir Olur (Dogru İntenet Ayarı Yapman Lazım !!) menü/internet/ayarlar/çerez seçenekleri/tümünü reddet

emre123.

Üye
abds-t cok saol kardesm cok yardmcı oldun

xxextacy

xxextacy

Üye
hehe evet aynı sorunla bende karşılaştım arkadaşım saatlerce forumlarda dolaştım ama bir çözümünü bulamadım,, taaaki sorunu kendim halledene kadar benim telefonum s8000 samsung diğer telefonlardada mantık aynı bak şimdi önce samsung s8000 için menü/internet/ayarlar/çerez seçenekleri/tümünü reddet bunu işaretliyoruz ve bu sorundan kurtuluyoruz :yuru:yuru:yuru

allah razı olsun kardeş