wi fi li telefonlar hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mike_tyson_44

mike_tyson_44

Üye
    Konu Sahibi
wi fi li telefonlar hakkında ?
arkadaşlar ben wi fi li telefon almak istiyorum.. wireless olan heryerden baglanmak istiyorum.. ama bütçem iphone falan almak için yeterli degil..aslında en çok almak istedigim samsung omnia i900 ama çok pahalı.. şu 2 telefon arasında kaldım: trident WT-9 ve t-tech storm.. siz hangisi tercih edersiniz; ya da başka önerebileceginiz telefon varmı??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nokia düşünmez misin kardeşim?..bak N82,5800,N79,N78,E51,E63,E71 şu an bunların bazısı indirimde özellikle 5800 harika bir düşün derim..

mike_tyson_44

mike_tyson_44

Üye
    Konu Sahibi
valla nokia hiç düşünmemiştim ama bi bakıyım bu modellere sagol..

ForMyPeople

Üye
Kardeş bütçe için madem öyle samsung S5233W dokunmatik önerebilirim.

M3L!H

M3L!H

Üye
Ben S5233W (S5230W) düşünmüştüm. Ama o telefonda wi-fi 802.11/b modelini kullanıyor. Yani en ucuz ve yavaş modelini max.11mbps yapabiliyor. 2.6 GHz - 2,4835 GHz arasında. Yani böylece Samsung Star wi-fi'da ucuz oluyor...:oke:

by alkan

by alkan

Üye
darty de wifi li nokia 5800 529 samsung düşmüş 599 a 8 mp kamera wifi indirm var..

mike_tyson_44

mike_tyson_44

Üye
    Konu Sahibi
ya asıl istedigim wi fi li telefon samsung i8910 HD . ama 1.5 milyar :D onun ucuzlamasını beklicez artık ..

--------------- Ekleme ---------------

4bm yi 10 sn de indiriyomuş bu telefon

dsilence

Üye
samsunglardan şaşma arkadaş yıllar önce aldığımız r220 olcak hala taş gibi kendi piliyle çalışıyor, nokialar garantisi biter bitmez kaput oluyo.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia n90 al kardeşm süper bi telefn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt