Wi-Fi ile alakalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xdrago

Üye
    Konu Sahibi
Wi-Fi ile alakalı
Arkadaşlar ben evde wi-fi üzerinden internete giriyorum ama evin bazı yerlerinde çekmiyo bu çekmediği zaman TL denmi gitmeye başlar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Tabi ki çekmediği halde eğer internet kullanımına devam edersen TL gider yani doğal olarak..Tabi internet paketin yoksa..

• Beğen
Tepkiler: xdrago

xdrago

Üye
    Konu Sahibi
ben çekmediği yerde tlden gitmesin internete ozaman giremeyim istiyorum bunu ayarlattırabilirmiyim peki

- - - Eklendi - - -

sadece wi-fi çektiği zaman internete girebiliceğim çekmediğinde internet kesilecek tlden gitmicek

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
mobil veriyi kapat

• Beğen
Why Always Me

Why Always Me

Üye
Eğer normalde wifi olmadan internete girmiyorsan erişim noktalarının hepsini silerek bunu halledebilirsin..Sen istesende girmez yani o zaman wifisiz..

• Beğen

xdrago

Üye
    Konu Sahibi
mobil veriyi kapatınca dedim gibi oluyor dimi teşekkür ederim

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Tabi ki çekmediği halde eğer internet kullanımına devam edersen TL gider yani doğal olarak..Tabi internet paketin yoksa..

Bu Dediğin Mobil Veri Ve Wi-fi Açık İse Olur Ki Yine Erişim Noktası Sorması Gerekir.

Konu Sahibi Wi-fi Açık İken Mobil Veri Kapalı İse Tl Gitmez.

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Evet mobil veriyi kapatırsanız wifi bağlantısı koptuğu anda internet ile olan erişiminiz kesilecektir zaten.

• Beğen

xdrago

Üye
    Konu Sahibi
peki ben diyelim günlük cepnet varya 1 tl ondan aldım evdede wifiile girdim okulda o aldım cepnet paketi ile girdim ama 1 günlük bitti sonra evde yine wifiile girdim wifi olmadığı yerde tlden gitmez dimi yine

ANIL

ANIL

Admin
Eğer paket yok ve tlniz var ise ve mobil veri ile bağlanırsanız tl gidecektir. Şundan korkmayın wifi alanından çıktığınız zaman direk mobil veri olarak kullanmaz zaten bağlantıyı sorması gerekir size.

• Beğen

xdrago

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederimde ben diyelim normal cep net paket aldım paket bitti.Ama telefonda tl var ama evde yine wifi ile bağlandım wifi çekmediği yerde telden tl gitmez dimi yine wifi çekmediği yerde internete girmez yani

15097

15097

Üye
Veri akışını kapatırsan TL'nden gitmez.

• Beğen

xdrago

Üye
    Konu Sahibi
şuan telde veri akışı kapalı wifi ile giriyorum bi tek wifi olmadığı zaman internete girmiyo ama ben diyelim okuldayım 1 günlük cepnet paketi yaptım paket bitti evdeyim tekrar veri akışını kapatmammı gerekiyo bu işlemi her paket alıp bittiğinde yapmammı gerekiyo yani

ANIL

ANIL

Admin
:D Olay şu mobil veriden kullanıcağın zaman mobil veriyi aç. Yok benim wifim var diyorsan mobil veriyi kapat wifi aç oradan bağlan olay bu.

• Beğen
15097

15097

Üye
şuan telde veri akışı kapalı wifi ile giriyorum bi tek wifi olmadığı zaman internete girmiyo ama ben diyelim okuldayım 1 günlük cepnet paketi yaptım paket bitti evdeyim tekrar veri akışını kapatmammı gerekiyo bu işlemi her paket alıp bittiğinde yapmammı gerekiyo yani
internet paketinden kullanacagın zaman veri akısını acacaksın.wifi'den girerken kapatacaksın bu kadar basit :)

• Beğen

xdrago

Üye
    Konu Sahibi
İşte bunu istiyorum çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Sorun kalmadığına göre konu :locked:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt