Wi Fi Den FaceBook ..vs Video İzlenmiyor. Adobe flash İstiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SkyGhostAir

Üye
    Konu Sahibi
Wi Fi Den FaceBook ..vs Video İzlenmiyor. Adobe flash İstiyor
Adope flash player istiyor tel bunu nasıl tüklicem tel için olanlı yok bulamıyorum bilen varmı ?

papyruss

papyruss

Üye
sadece mobil sitelerden vidyo izleyebilirsin gibi

mustafacesur20

Üye
ya bende tele format attım ve video izleyemez oldum hangi program lazım kurduklarımı kabul etmiyor.:vur:ah

PureFood

PureFood

Üye
Telefondan Facebooktan video izlenmiyor arkadaşım..

98beko98

Üye
Video + chat oluyor faceden
,bolt programni indrn bide oyunlar ve daha fazlasndn ayarlara tikla ordan baglantlar ordanda katildigin wifi yi sec htta bu yrumu telefndn yzyorum programn adi bolt

----------Eklendi @ 01:17:01 ---------- Yazıldı @ 01:16:39 ----------

Video + chat oluyor faceden
,bolt programni indrn bide oyunlar ve daha fazlasndn ayarlara tikla ordan baglantlar ordanda katildigin wifi yi sec htta bu yrumu telefndn yzyorum programn adi bolt

magnificent80

Üye
su an cepten yaziyorum bolt programini cepten indirblcgm link atabilir msnz? ozl msj yoluylaatarsnz sewnrm.bi daha bulamam burayi

birsevenimolsun

Üye
Arkadasım bolt u ındırıyosun kuruyosun sonra da gercek ınternet sıtesındekı gıbı adobe flash player yuklenmesı veya guncellenmesı gerekıyor dıyo yukleme lınkıne gıdıyorsun pc ıcın olan flash playerın yerıne yonlendırıyor yanı telefon da vıdeo yıne ızleyemıyoruz telefona flash player kurmanın bı yolu yokmu.. Telefon ıcın flash player aranıyor lutfen [emaıl="ıdol_61@hotmaıl.com"]ıdol_61@hotmaıl.com[/emaıl] a maıl atın burdan yazılan yazıları takıp edemıyorum tskler yardımcı olmak ısteyen herkese..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt