who wants to speak english?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AntiTuk

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by iceboy@Oct 13 2005, 10:37 PM
Huseyin kardes, sanirim fikirlerimizi belirtip belirtmeyecegimizi sana sormayacagiz heralde, istersen o kadar da abartma olayi. Biz suggestion verdik o kadar.
Delmira kardes, elbette bana zarari yok. Sen ingilizceyi gelistirmek icin degil practice icin katildigini soyluyorsun. Tamam anlarim, ama belirteyim, benimde practice'e ihtiyacim yok. Ne var ki practice yapmak isteen bence daha akillica yabanci forumlari dener dedim o kadar...

Fikire karsiyim demedim. Sadece silly dedim. Of course you can speak english in here as soon as the mods doesnt say a thing. Im not a mod and you neither huseyin. So; dont tell me what to do "please".
[post=190482]Quoted post[/post]​

yok aptalca yok bilmem ne diosun....
madem aptalca heç durma burda bırak biz aptalca topicimize devam edelim
are there any problem
thanx...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Tamam yaw polemige girmeye gerek yok arkadaşlar :D

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
bu sitede uygulanmaya calısılan herhangi bi yenilik acılan farklı bı topic vs nie bu kadar tepki topluo :huh: istemiosanız girmein kardeşim bu topice bu kadar basit yaaa yok illa tartısma arıyosanız yeri burası diil msn adresim belli gelin istediginiz kadar...

msw

msw

Üye
topik karıştı bu arada

iceboy

iceboy

Üye
Originally posted by hüseyin+Oct 13 2005, 08:45 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(hüseyin &#064; Oct 13 2005, 08:45 PM)</div><div class='quotemain'>yok aptalca yok bilmem ne diosun....
are there any problem
thanx...
[post=190494]Quoted post[/post]​
[/b]

Istersen eline bir lugat al. Ben silly kelimesini sacma anlaminda kullandim, aptalca degil. Polimik falanda yaratmiyorum, burada gorus bildirmek de artik tarafindan tartisilir bir duruma getiriliyor.

<!--QuoteBegin-DeLmIrA
@Oct 13 2005, 08:48 PM
bu sitede uygulanmaya calısılan herhangi bi yenilik acılan farklı bı topic vs nie bu kadar tepki topluo :huh: istemiosanız girmein kardeşim bu topice bu kadar basit yaaa yok illa tartısma arıyosanız yeri burası diil msn adresim belli gelin istediginiz kadar...
[post=190499]Quoted post[/post]​
[/quote]

Ya kardesim burda bir fikre karsi cikan, "hayir istemeyiz, kaldirilsin bu topic" falan diyen mi oldu?
Suggestion verdik diyoruz siz ise halen, istemiyorsaniz falanda filan. Almisiniz bir yol gidiyorsunuz.
Kimse karsi cikmadi, cikmiyorda. Sadece oneriler geldi o kadar. Niye o lastik gibi cekiyorsunuz ki konuyu?

Sen msn adresini tartismalar icin kullanmaya devam edebilirsin ama burda tartisan yada tartisan yok...

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
Originally posted by iceboy+Oct 13 2005, 11:12 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(iceboy &#064; Oct 13 2005, 11:12 PM)</div><div class='quotemain'>
Originally posted by hüseyin@Oct 13 2005, 08:45 PM
yok aptalca yok bilmem ne diosun....
are there any problem
                      thanx...
[post=190494]Quoted post[/post]​

Istersen eline bir lugat al. Ben silly kelimesini sacma anlaminda kullandim, aptalca degil. Polimik falanda yaratmiyorum, burada gorus bildirmek de artik tarafindan tartisilir bir duruma getiriliyor.

<!--QuoteBegin-DeLmIrA
@Oct 13 2005, 08:48 PM
[post=190499]Quoted post[/post]​

Ya kardesim burda bir fikre karsi cikan, "hayir istemeyiz, kaldirilsin bu topic" falan diyen mi oldu?
Suggestion verdik diyoruz siz ise halen, istemiyorsaniz falanda filan. Almisiniz bir yol gidiyorsunuz.
Kimse karsi cikmadi, cikmiyorda. Sadece oneriler geldi o kadar. Niye o lastik gibi cekiyorsunuz ki konuyu?

Sen msn adresini tartismalar icin kullanmaya devam edebilirsin ama burda tartisan yada tartisan yok...
[post=190521]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

bu karşı cıkmaz haliniz yani :ah: bide karsı cıksanız mazallah :wacko: benim msn adresim tartısma mekanı dil ama gerekirse cewiririz dedik ;;)

iceboy

iceboy

Üye
Artik o senin anlayis tarzina kalmis. Yukarida alinti olarak eklediklerini tartisma olarak varsayiyor ve kabulleniyorsan, birsey diyemem.
Ama orada ben kendini savunan, ve yanlis anlasilmisligi silmeye calisan birini goruyorum.

Artik burdan inglizce sohbetinize devam etseniz iyi olacak sanirim. Ama goruslere acik bir sekilde ve saygi duyarak lutfen...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
hiiiii :DD

sebofb090

sebofb090

Üye
kuzen ne oldu ya senin konuyu dağıttılar arkadaşlar yapmayın ya adam gibi bi ingizce sohbetleri var bırakın yapsınlar ha bide ben hepinizden daha ii ingilizce konuşuom yukarda arkadaşında dediği dibi pratik yapmaya gerek yok :)

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
Originally posted by iceboy@Oct 13 2005, 11:39 PM
Artik o senin anlayis tarzina kalmis. Yukarida alinti olarak eklediklerini tartisma olarak varsayiyor ve kabulleniyorsan, birsey diyemem.
Ama orada ben kendini savunan, ve yanlis anlasilmisligi silmeye calisan birini goruyorum.

Artik burdan inglizce sohbetinize devam etseniz iyi olacak sanirim. Ama goruslere acik bir sekilde ve saygi duyarak lutfen...
[post=190543]Quoted post[/post]​

eiwalla kardeş ne diim bi derdin yoksa ne mutlu saolasın :D ama istemiosan onu bilemem kendi bilecegin is :artı:

SANCAR

SANCAR

Üye
i prefer Turkish :)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
Originally posted by Azrailsencer@Oct 14 2005, 08:01 PM
i prefer Turkish :)
[post=191144]Quoted post[/post]​
hee belli senın turkçeyi tercih ettiinn :D bide ingilizceyi tercih etsen nolurdu acaba bu kezde fransızca konuşurdun heralde

SANCAR

SANCAR

Üye
no, io non parlo francese. ;)

AntiTuk

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar anlaşıldı ki burası yeniliklere kapalı bi site amma çok sorun çıkardınız yaa...
isteyenler yazar istemeyenler yazmaz hepsi bu kadar lütfen germeyin ortamı

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
ula topic ingilizce başlamış türkçe bitmiş ne iştir yaw :kop: ingilizceye dewam bence pratik olur yaw öğrenmiş olurum hemide ;)

AntiTuk

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by NeedLeFLuff@Oct 14 2005, 10:26 PM
ula topic ingilizce başlamış türkçe bitmiş ne iştir yaw :kop: ingilizceye dewam bence pratik olur yaw öğrenmiş olurum hemide ;)
[post=191297]Quoted post[/post]​

i think so,
go go go&#33;&#33;&#33; let&#39;s continue speaking english

SANCAR

SANCAR

Üye
however, is there anyone who can speak italian??

AntiTuk

Üye
    Konu Sahibi
i think if u want to speak italian,u can open new topic which is about italian

mavizeybek

mavizeybek

Üye
Uno Momento Comprendo ico de novetto :DD

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
oh ı see that this topic takes a lot of attention.doesnt it ? however so much language is spoken here that ı have difficulties in choosing the language ı.ll speak :D well.the best way is the most you know about,lets continue in english :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...