White Digital Clock Widget

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: SHS, fahri597, yaren_dede ve 8 diğerleri

hc500

hc500

Üye
ilk benden teşekkürler kardeş

• Beğen
Tepkiler: najanaja
yutkun

yutkun

Üye
eline saglık hocam teşekkürler

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
güzel oldu telefona
emeğe saygı kardeşim teşekkürler

• Beğen
'Sefer

'Sefer

Üye
:tşk:

• Beğen
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler.

• Beğen
klan-x

klan-x

Üye
arkadaslar uygulamayı indirdim yüklemek istediğimde sertifika sorunu veriyor. Yardımlarınız rica..

klan-x

klan-x

Üye
arkadaslar uygulamayı indirdim. telefona kurmak isteyince sertifika hatası veriyor. yardımlarınız rica..

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar uygulamayı indirdim. telefona kurmak isteyince sertifika hatası veriyor. yardımlarınız rica..

kardeş zaten widgetlerin hepsi unsigned olarak çıkıyor ya hackleyeceksin yada sertifika alacaksın :oke:

kaavkw

Üye
Buradaki tema hangisi arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

kaavkw

Üye
Bende farklı bir saat kurdu bu :( orjinal saatin üstüne siyah sayılar yerleştirdi saçma bir şey oldu...

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Bende farklı bir saat kurdu bu :( orjinal saatin üstüne siyah sayılar yerleştirdi saçma bir şey oldu...

başak sorun yaşayan yok sanırım baya bi indiren olmuş sorun yaşayan olsa sölerdi heralde belki senin telden kaynaklanıyodur. Bide temayı bilmiyorum elimdeki temalara baktım yok böle bi tema.

kaavkw

Üye
Tamam yeniden başlatınca sorun gitti. :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yeniden başlatınca sorun gitti. :)

bazı widgetler restart gerektiriyor o yüzden direkt seçince tam oturmuyor. Bide ben bi üst yorumda başka diyeceğime başak demişim :) anlamışsınızdır heralde :)

klan-x

klan-x

Üye
Telefonu hackledikten sonra yükledim. Şuanda Nphone temasını kullanıyorum. Tam aradığım şeydi. Diğer temalarla da çok güzel oluyor. Paylaşım için teşekkürler..

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt