Mad EagLe
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bunun önlemini alması zor siz bile başka birinin numarasıyla whatsapp a girip ona gelen yeni mesajları görebilirsiniz bi deneyin isterseniz
Allah'tan WhatsApp'ı kullanmıyorum.
message me ?
Mesaj ile gelen guvenlik kodunu nasil asiyorsun
Bunun önlemini alması zor siz bile başka birinin numarasıyla whatsapp a girip ona gelen yeni mesajları görebilirsiniz bi deneyin isterseniz
arkadaşlar ve kuzen ile konuşuyorum whatshap dan mesaj larimi okusalar ne okumasalar ne ama gizli ilişki si olup veya bişey gizleyip whatshap dan konusanlar için sıkıntılı bi durum
biz bomba imalatı, küresel gizli bir örgüt ve symbianı tekrar başlatacak hack ve hırsızlık planları yapıyoruz da rahatsız oldukarkadaş kuzen falan ne farkeder ki oraya a bile yazsam benim özel hayatım konuşmalarım Neticede yani gizlilik neden önemli olmasın arkadaş öyle deme yahu.. Mesela numaran her kimde varsa senin numaranı yazıp kuzeninle arkadaşlarınla konuşmalarını okuyabilecek olsa rahatsız edici olmaz mı ? Mobil teknoloji çok fazla var hayatımızda yeni nesil günlükler sayılabilir bunlar arkadaşım elini vicdanına koy örnek bi arkadasinla birini cekistirdiniz sonra o senin numaranı girip okudu bunları kötü bi durum olur
1.akilli telefon ve internet kullaniyosak bunlara katlanmak zorundayiz gülü seven dikenine katlanır
2.ayrica google suan istese telefonumdaki herseye ulasma inkanina sahipse neden whatshap dan korkuyum
3.ilin yabancisi benim konusmalarimi bilgilerimi ne yapsin zaten korkacak veya devlet adamı olsam büyük sırlar saklasam telefondan konusmam konusursamda iphone veya bb kullanirim en azindan kilitli yazilim
google yada whatsap değil ki benim demek istediğim. Seninle ben aynı sınıftayız dedikodumu yaptın sonra ben senin numaranı girip okudum benim hakkımda yazdıklarını sorun bu tanımadığım kişilerden niye çekineyim yoksa sorun tanıdıklar zaten cep numaran sadece tanıdıklarında oluyo dostum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?