Yardım whatsapp'daki müzikler müzik çalarda gözükmüyor

Dostum cydia'dan indir sonra itunes a bagla bakayim ne oluyor o app'a. Bahsettiklerinden haberdarim. Neredeyse her kisitlamayi astim suanlik tek eksik sarj ve ekran. Fan konusuna gelince; herhangi bi markanin veya sistemi fani olacak kadar gerizekali degilim.

Joker.

Üye
Sen şu C5-03 sözde C6 portlayan değil misin(yalan çıkan sonra ),Jailbreak yapmayı ve kullanmayı bende biliyorum ama gereksiz olduğunu savunuyorum.Her kısıtlamayı aştım demek kadar kendime güveniyorsan helal olsun, Apple ödülü vardı parmak izi okuyucusun kilidini kırana veya icloud ilgili bi şey söylede versin sana bari.Ben sana fansın veya gerizekalısın demedim bu arada.

Dostum sen cok yanlis gelmissin. C5-03 konusunu hic anlamadim o ayri. Parmak izi kilidini kullanmiyorum neden kirayim ki. Sen beni Apple hacker falan sandim sanirim ben sadece tweak yukluyorum. Neyden bahsettigini hala anlamis degilim.Ve bende gerekli oldugunu saniyorum. Herhalde konu daha burdan oteye gitmez.

Joker.

Üye
C5 vakası olan biri vardı nickler karıştı helarde,her sorunu aştım diyince kendin bi şeyler yaptın sandım.

C5 vakası olan biri vardı nickler karıştı helarde,her sorunu aştım diyince kendin bi şeyler yaptın sandım.
iOS' u sadece biraz daha kullanabilir hale getirdim kendim icin sadece bu. Ekrana alistim da batarya ciddi sorun. Kiyaslamak gerekirse Android'in fazlasiyla eksigi var iOS' a gore.

Joker.

Üye
iOS' u sadece biraz daha kullanabilir hale getirdim kendim icin sadece bu. Ekrana alistim da batarya ciddi sorun. Kiyaslamak gerekirse Android'in fazlasiyla eksigi var iOS' a gore.
Batarya 1 günü çıkarıyor en fazla gerçekten berbat bi sorun.

Pardonda sen ne sacmalıyosun ya. Müzik aktarım için Bişey deqil fln filan. Ya arkadasım mavi tik i bile koydularsa bu programa bi sey daha koyabilirler. Mesela gelen müziğine üzerine basılı tutunca sil ve ilet butonu çıkıyo iletin yanına veya yerıne kaydet butonu koyulabilirdi. Buda iOS kullananları memnun edebilirdi hiç bi haltı bildiqiniz yok iOS cihazında normal bi msjlasmada bile cihaz donuyo su yorumu bile 10 dk da yüklüyo hiç bi halta yaradığı yok biraz deqişiklik yapıp milleti memnun etmek yerine yaptığınız laflara bk ya toplamısın insanları buraya edebiyat yapıyosun yazık ..

H0lligan

Üye
WTF ?? adam yalnış gelmiş beyler

AirBlue Sharing tweak i ile atabiliyoruz müzik çalara hala arıyan varsa.