Püf Noktası WhatsApp yazı, tipleri nasıl değiştirilir

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
WhatsApp yazı, tipleri nasıl değiştirilir
WhatsApp kalın yazı yazmak, eğik yada üstü çizili yazı yazma işlemi nasıl yapılır merak ediliyor. WhatsApp yazı tipleri ile ilgili tüm bilgiler sizler için bu makalemizde mevcut.

Yayımlanan yeni beta sürümü ile Yayımlanan uygulaması beklenen yeni özelliklerine kavuştu.İşte yeni güncelleme ile kullanabileceğiniz yeni Whatsapp özellikleri…Daha önceki güncellemelerinde hata düzeltme üzerine giden firma son güncelleme ile farklı bir özelliğide aktif hale getirdi.Son güncellemede hızlı cevap, bildirim geldiği gibi cevap vermenize olanak sağlıyor ve aynı zamanda yazı tipi değiştirme gibi bir özelliğide aktif oldu.Anında cevap vermenin dışında emoji eklenebilecek ve sesli mesajda yollanabilecek…

WhatsApp yazı tipleri
WhatsApp güncellemesi, aynı zamanda yeni bir yazı tipini de beraberinde getiriyor. Daha önceleri kullanabildiğimiz, bold (kalın) ve italic (eğik) yazım şekillerine, tilde, yani üzeri çizik yazı tipi eklendi.

Yazacağınız mesajın içeriğinde kullandığınız kodlarla, anlam ve vurguları güçlendirebildiğiniz yazı tipleri, aşağıdaki şekilde uygulanabiliyor.

Kalın yazmak için, cümlenin başında ve sonunda yıldız işareti (*). *Örnek*

Eğik yazmak için, cümlenin başında ve sonunda alt tire işareti (_). _Örnek_

Üstü çizili yazmak için, cümlenin başında ve sonunda yaklaşık işareti (~).~Örnek~
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet_ALKAN
Ahmet_ALKAN

Ahmet_ALKAN

Üye
~_*Teşekkürler*_~ Böyle Yazınca Da Hepsi Birden Oluyor :D
Tekraren Teşekkürler.(Tekrareni Yeni Buldum :D )
 


Üst Alt