whatsapp wp8 için wpstore'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Yükleyenler, performansdan bahsedebilir mi?
Beklenildiğine deydi mi? Dedikleri gibi performans artışı var mı?
Diğer platformlardan eksiklikleri var mı?

alo123

Üye
Whatsapp ilk yüklediğimde telefonu mahvetmişti donup kalıyordu telefon. Şimdi yükledim 1 saat oldu sorunsuz devam ediyor düzeltmişler heralde. Yalnız bir sorunum var favoriler kısmında 27 kişi görünüyor fakat benim whatsapp kullanan arkadaş sayım 50-60 kişiy. Burda tamamını göremiyorum sizdede öylemi acaba?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ben çok fazla kullanmam ama denemek için bir saat kadar mesajlaştım sorun yok.

mrtaksy

Üye
Whatsapp geldi ve gitti program uçtu beyler yazılanlar gitmiyor network hatası veriyor . Bağlantım sağlam ama program uçtu acil yardım !!!!
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

nanotex

nanotex

Üye
Beyler ortada şöyle bir sorun var.. Mağaza ya girdiğimde son güncelleme 15.12.2012 sürüm 2.8.10.0 olarak gösteriyor. Bendeki sürüm de bu, güncellenmiş hali. Ancak arkadaşımızın verdiği linkten girdiğim zaman 01.12.2012 son güncelleme tarihi, sürüm ise 2.8.8.0. Ne biçim bir muamma bu?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kullananlara hayırlı ve uğurlu olsun.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Beyler ortada şöyle bir sorun var.. Mağaza ya girdiğimde son güncelleme 15.12.2012 sürüm 2.8.10.0 olarak gösteriyor. Bendeki sürüm de bu, güncellenmiş hali. Ancak arkadaşımızın verdiği linkten girdiğim zaman 01.12.2012 son güncelleme tarihi, sürüm ise 2.8.8.0. Ne biçim bir muamma bu?

2.8.8.0 wp7 surumu:D

komando04

komando04

Üye
bende yükledim sorunsuz hatta Alikemal abi listede sende çıktın yanlışlıkla fotoğraf attım sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt