whatsapp wp8 için wpstore'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
whatsapp wp8 için wpstore'da

Evet arkadaşlar bazı hataları nedeniyle marketten kaldırılan whatsapp uygulaması güncellenerek tekrar marketteki yerini aldı.
uygulamayı wpstore linkinden indirebilirsiniz.

[video=youtube;upTbMxyNZcE]http://www.youtube.com/watch?v=upTbMxyNZcE[/video]

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve n000k

ecel54

ecel54

Üye
banada gelmiş güncelleme :D

n000k

n000k

Üye
teşekkürler abi :) yalnız birşey sormak istiyorum.. N8de whatsapp ı kullanırken çok şarj yiyordu.. bu whatsapp gerçekten çok şarj yiyyormu?? şimdi lumia ya kursam şarjım çok çabuk bitermi???

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum. :oke:
Güncelledim ben de.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ben şimdi yükledim oldukça başarılı ve hızlı.

n000k

n000k

Üye
sanırım daha düzeltilmemiş abi.. hala requiredte WP7.5 yazıyor ve bugün yapılan yorumlar pek iç açıcı değil.. last update kısmındada 12.1.2012 yazıyor :hmmm .. telefondan girdim markette yok , çıkmadı bende :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
sanırım daha düzeltilmemiş abi.. hala requiredte WP7.5 yazıyor ve bugün yapılan yorumlar pek iç açıcı değil.. last update kısmındada 12.1.2012 yazıyor :hmmm .. telefondan girdim markette yok , çıkmadı bende :hmmm

nasıl ya ben yükledim önceden yukleyenlerde de güncelleme çıkıyordu.

n000k

n000k

Üye
senin burda verdiğin linkten baktım abi :hmmm .. daha önce ben yüklemedim hiç tele.. şimdi baktım markette hala yok.. aradım yok abi :(

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
canım kardeşim bir yerde bir yanlışlık yapıyorsun şimdi tekrar girdim uygulama yerli yerinde duruyor. Buyur link bu
tarayıcıya yapıştır.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben Ali Kemal'in verdiği linkten girdim, önceden bende yüklü olduğu için "Güncelle" çıktı.
Sorunsuz güncelledim. Bir sıkıntı yok. Gerçi önceden de yoktu :kıskıs:

Ama sonuçta güncelleniyor, herhangi bir problem yok.

n000k

n000k

Üye
canım kardeşim bir yerde bir yanlışlık yapıyorsun şimdi tekrar girdim uygulama yerli yerinde duruyor. Buyur link bu
tarayıcıya yapıştır.
tamam abi pcde açılıyor verdiğin link ama ordaki açıklamalar hala for WP7.5 diyor ayrıca last update 12/1/2012 yazıyor.. benim demek istediğim şimdi telden markete girip arama yapıyorum yok, çıkmıyor whatsapp :(

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
tamam abi pcde açılıyor verdiğin link ama ordaki açıklamalar hala for WP7.5 diyor ayrıca last update 12/1/2012 yazıyor.. benim demek istediğim şimdi telden markete girip arama yapıyorum yok, çıkmıyor whatsapp :(

aramaya niye giriyorsun aramada çıkmayabilir sen telefondan verdiğim linke tıkla direk marketi açar zaten oradan yükle gitsin işte.

n000k

n000k

Üye

aramaya niye giriyorsun aramada çıkmayabilir sen telefondan verdiğim linke tıkla direk marketi açar zaten oradan yükle gitsin işte.
evet abi en iyisi öyle yapayım..yapınca haber veririm..

- - - Eklendi - - -

ohh tamam abi şimdi oldu yine market içinde whatsapp a yönlendirdi.. aramalarda çıkmaması ilginç ama.. evet burda güncellmesi bugünü gösteriyor.. :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
evet abi en iyisi öyle yapayım..yapınca haber veririm..

- - - Eklendi - - -

ohh tamam abi şimdi oldu yine market içinde whatsapp a yönlendirdi.. aramalarda çıkmaması ilginç ama.. evet burda güncellmesi bugünü gösteriyor.. :)

uygulama markete yeni yuklendiginde ilk bir iki gun aramalarda cikmiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
konu market yukleme ss'i ve tanitim videosuya guncellendi.

pirenuri

pirenuri

Üye
Birşey sorcam ben mobilveri açıkken girsem para gider de mi

HalfEvil333

Üye
Whatsapp bende teli ilk aldığım zaman çıkıyordu yüklemiştim sildim ...

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi sağ olasın yüklüyorum bende

n000k

n000k

Üye
kesin ücretli olurlar ya assasin creed bile 11 tl bunlar da en az assasin kadar pahalı olur
whatsapp bütün sistemler için ilk 1 yıl ücretsiz.. sonra yıllık 0.99 $ .. o kadarda pahalı bir uygulama değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt