[WhatsApp] WhatsApp Messenger v2.08(8) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[WhatsApp] WhatsApp Messenger v2.08(8) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe)
WhatsApp Messenger Symbian, S40, Windows Phone, iPhone, Blackberry ve Android telefonları için sunulan bir akıllı telefon mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaşlarınız ve aileniz ile mesajlaşabilmeniz için 3G veya WiFi (kullanılabildiğinde) bağlantılarınızı kullanır. Ücretsiz mesaj alıp göndermek için SMS'ten WhatsApp'a geçiş yapın. İlk yıl kullanım ücretsiz!

Yenilikler:
-----

Ekli dosyalar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
her gün yenisi çıkıyor :ehe

'Sefer

'Sefer

Üye
lafı ağzımdan aldın :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
24 saat içerisinde 3 kere güncelleme alan tek uygulama olarak rekora gidiyor.:d:

realplayer2

realplayer2

Üye
paylaşım için teşekkürler ancak iş inada bindi Belle ikonlu olmadığı müddetçe kullanmayacağım lütfen dediğim gibi bi gelişme olduğu zaman yenilikler kısmında belirtilsin ki yükleme vaktimin geldiğini anlayım:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
u kadar güncellemeyi symbian alsaydı piyasada ne android barınabilirdi ne ios..kopar giderdi aralarından.net

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler ancak iş inada bindi Belle ikonlu olmadığı müddetçe kullanmayacağım lütfen dediğim gibi bi gelişme olduğu zaman yenilikler kısmında belirtilsin ki yükleme vaktimin geldiğini anlayım:)
Yenilikleri hiç.bir zaman vermiyorlar. Kendi fark ettiklerimi yazıyorum genelde. Ama uygulamayı bir şeye benzettiler. Wi-Fi'deyken bile kopuyor.

benighted

benighted

Üye
tesekkurler

Febris

Febris

Üye
Hala yenilikler belli değilmi ?

PriveT

PriveT

Üye
Paylasim icin tesekkurler. 1 yil sonra ucretliye geciyorsa sanirim pek tutmaz, o kadar ucretsiz program varken. Kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar heralde :)

panatomax

Üye
Bu söylediğinizi 2 yıl önce falan söyleseydiniz belki haklılık payınız olabilirdi fakat ne yazık ki program tutalı çok oldu kardeşim :)

PriveT

PriveT

Üye
Bu söylediğinizi 2 yıl önce falan söyleseydiniz belki haklılık payınız olabilirdi fakat ne yazık ki program tutalı çok oldu kardeşim :)

Evet benim de anlamadigim bu, baya tutulan bir program. Ve ucretli. Acaba insanlar ucret oduyor mu yoksa yilda bir tekrar yukleme veya baska yollarla ucretsiz kullanima devam mi ediyor.
Alternatifi yok sayilacak windowsu bile kirip kullanirken boyle alternatifi cok olan bir programa kim para oduyor onu anlamiyorum :)

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Benim whatsapp, çoğu zaman donuyor ve kendini kapatıyor yada resetliyor. Çözümü yok mu ?

mesut1979

Üye
valla ben gecen sene nisan da yükledim 1seneyi gecti daha hala bedava tabi bu süre icinde birkac sefer silip yükledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...