WhatsApp V 2.12.8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp V 2.12.8

WhatsApp Messanger Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilinen bir akıllı telefon mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaş ve aileniz ile mesajlaşabilmeniz için 3G veya (mümkün olduğunda) WiFi bağlantınızı kullanır. Mesaj, resim, sesli not ve video mesajları gönderip alabilmek için SMS'ten WhatsApp'a geçiş yapın. İlk yılı ÜCRETSİZ! (sonrasında yıllık/0.99 ABD Doları)
NEDEN WHATSAPP KULLANMALI:

★ GİZLİ BİR ÜCRET YOK: Siz ve arkadaşlarınız uygulamayı indirdikten sonra, uygulamayı istediğiniz kadar sohbet etmek için kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınıza günde bir milyon mesajı ücretsiz olarak gönderin WhatsApp internet bağlantınızı kullanır: 3G/ EDGE veya mümkün olduğunda Wi-Fi.

★ ÇOKLU MEDYA: Arkadaş ve kişilerinize Video, Görüntü ve Sesli Notlar gönderin.

★ GRUP SOHBETİ: Kişilerinizle grup konuşmalarının tadını çıkartın.

Watshapp üzerinden arama yapabilme özelliğini aktıflestırebılmek için alttaki numaraya mesaj atabilirsiniz.
(Numara benim değil xda sitesinden biri)

İNDİR :

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: jotem173 ve Reşwan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

jongass

Üye
Deniyorum teşekkürler

maximami

Üye
Serverler kapali arama aktiflestirme su anlik devre dışı arkadaslar. Isteyen yazssin serverler acilinca ararim 5392784943

jongass

Üye
Verdiginiz numaradan iletisime gecmeye calistim fakat sahis online değil, ayrica bu özellik whatsapp tarafından durduruldu galiba defalarca denememe ragmen gerek terminal emulator ile gerekse baskasinin aramasi yontemiyle denememe rağmen olmuyor, bilgilendirme yapar misiniz
Serverler kapali arama aktiflestirme su anlik devre dışı arkadaslar. Isteyen yazssin serverler acilinca ararim 5392784943
Server derken?

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen şuan aktiflerstirme kapalı sadece önceden açanlar kullanabiliyor

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende şuan kullanıyorum sadece açanlar kullanabiliyor zaten.

byAndroid

byAndroid

Üye
Yeni açmak isteyenler açamaz

jongass

Üye
Sans bize mi gulmedi be :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Numara sahibi bildirimi neticesinde kaldırıldı bilginize :oke: Aktiflik zaten artık genel kullanılıyor.

Tyrann

Tyrann

Üye
v2.12.45 sürümünün üstünde bir sürüm mü bu? Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt