Excalibur29 Üye nokia e71 de sene sonundan itibaren çalışmayacak, mesaj gönderdiler, bunun bir çözümü vrmıdır yada alternatif bir program?
nokia e71 de sene sonundan itibaren çalışmayacak, mesaj gönderdiler, bunun bir çözümü vrmıdır yada alternatif bir program?
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Excalibur29' Alıntı: nokia e71 de sene sonundan itibaren çalışmayacak, mesaj gönderdiler, bunun bir çözümü vrmıdır yada alternatif bir program? Genişletmek için tıkla ... Maalesef yoktur.
Excalibur29' Alıntı: nokia e71 de sene sonundan itibaren çalışmayacak, mesaj gönderdiler, bunun bir çözümü vrmıdır yada alternatif bir program? Genişletmek için tıkla ... Maalesef yoktur.
Cadillac34 Üye Excalibur29' Alıntı: wechat vardır Genişletmek için tıkla ... WeCahat'te server sorunu var sanırım. Bağlanmıyor giriş yapılmıyor.
Excalibur29' Alıntı: wechat vardır Genişletmek için tıkla ... WeCahat'te server sorunu var sanırım. Bağlanmıyor giriş yapılmıyor.
Cadillac34 Üye Viber destekliyorsa onu kullanabilirsiniz. Onun dışında Telegram destekliyor mu bilmiyorum ama araştırıp öğrenebilirsiniz.
Viber destekliyorsa onu kullanabilirsiniz. Onun dışında Telegram destekliyor mu bilmiyorum ama araştırıp öğrenebilirsiniz.
PALA. Üye Cadillac34' Alıntı: Onun dışında Telegram destekliyor mu bilmiyorum ama araştırıp öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Telegram desteklemiyor.
Cadillac34' Alıntı: Onun dışında Telegram destekliyor mu bilmiyorum ama araştırıp öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Telegram desteklemiyor.
Cadillac34 Üye PALA.' Alıntı: Telegram desteklemiyor. Genişletmek için tıkla ... Desteklemiyorsa Viber kullan. O da desteklemiyorsa Frim kullan.
PALA.' Alıntı: Telegram desteklemiyor. Genişletmek için tıkla ... Desteklemiyorsa Viber kullan. O da desteklemiyorsa Frim kullan.
ertin Üye WhatsApp çalışmıyor. Mesaj birleştirildi: 9 Eki 2022 WhatsApp'ı Nokia'da çalıştırmak için ne yapmamız gerekiyor. Son düzenleme: 9 Eki 2022
WhatsApp çalışmıyor. Mesaj birleştirildi: 9 Eki 2022 WhatsApp'ı Nokia'da çalıştırmak için ne yapmamız gerekiyor.
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap ertin' Alıntı: WhatsApp çalışmıyor. Mesaj birleştirildi: 9 Eki 2022 WhatsApp'ı Nokia'da çalıştırmak için ne yapmamız gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... imkansız
ertin' Alıntı: WhatsApp çalışmıyor. Mesaj birleştirildi: 9 Eki 2022 WhatsApp'ı Nokia'da çalıştırmak için ne yapmamız gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... imkansız
Silinen Üye 2574464 Kapalı Hesap ertin' Alıntı: WhatsApp'ı çalıştırmak için bazı araştırmalar yapıyorum. Belki mümkündür. Genişletmek için tıkla ... Mümkün değil, uğraşmayın. Jabber bağlantısı ile çalıştırma yöntemi vardı eskiden, ama bildiğim kadarı ile artık o da çalışmıyor. Hem de o yöntem hesabın kapanmasına neden ola biliyordu.
ertin' Alıntı: WhatsApp'ı çalıştırmak için bazı araştırmalar yapıyorum. Belki mümkündür. Genişletmek için tıkla ... Mümkün değil, uğraşmayın. Jabber bağlantısı ile çalıştırma yöntemi vardı eskiden, ama bildiğim kadarı ile artık o da çalışmıyor. Hem de o yöntem hesabın kapanmasına neden ola biliyordu.