whatsapp uygulamasi hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp uygulamasi hakkinda
arkadaslar bu whatsapp i oviden indirdim ucretsiz mesaj gonderiyormus ama ben uapamadim programin amaci ayarlari vede sohbet kurunca sizler gelebilirmisin bi kac bilgi lutfen

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefonun 5800 ise cihazın Hafıza dolu uyarısını heran verebilir bilgin olsun(nete girdiğinde veya video izlerken oyun oynarken vs.)Öncelikle internet bağlantın olacak,sonra favorilere tıklayıp bedava mesaj atabileceğin kişileri görürsün.kişiyi seçip mesaj resim ses vs atabilirsin

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
5800 hafiza dolu sorunu halletim konusck adam yok misal senin rumuz ne mesaj atabilirmiyim sana

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bana atamazsın.numaramı bilmen lazım

CABBAR

CABBAR

Üye
5800 hafiza dolu sorunu halletim konusck adam yok misal senin rumuz ne mesaj atabilirmiyim sana

Rehberinde kayıtlı olan kişilerden Whatsapp kullananlarla ya da Whatsapp kullanmaya davet ettiğin kişilerle konuşabilirsin.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Rehberinde ekli olup WhatsApp kullananlarla konuşabilirsin Ayrıca WhatsApp Ramblow ile kapanmaz gizli bir şekilde internet ile alışveriş halindedir eğer bilinen bir WiFi yoksa para çeker. Bunu ancak internet bağlantısını sonlandırıcı programlarla kapatabilirsin. [ Kill Me Gibi ]

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
vayy bea ne uygulamaymis

Samet.25

whatshap net uzerindeb mesaj konusunda en iyi uygulama tartirmasiz net paketin ve whatshap kullanan arkadaslarin vs. varsa internet uzerinden bedava konusabilirsin

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar icin tesekkurler

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
ya bu durduk yerde baslatiliyor dio kalio

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Internet bağlantında problem vardır ve biraz daha bekle uzun sürüyor başta da dediğim gibi bağlantı sonlandırıcı yüklemeden kullanma.

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
programin linkini atarsan sevinirim

pissed26

pissed26

Üye
kardeşim ilk kurulum yapıyorsan başlatılıyor kısmında bi 5 6 dakika beklemen lazım otomatik olarak geçecektir orayı sabret

buda linki

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
WhatsApp :

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
hayir internet sonlandiricinin

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
linki

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt