Whatsapp Toggle Widget Edited By P4ND4

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp Toggle Widget Edited By P4ND4
Sis Dosyasını Yükleyin.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387, Eduardo58, Symbianizer ve 3 diğerleri

yaren_dede

yaren_dede

Üye
paylaşım için teşekkürler.
uygulamanın arka plan bağlantısını kesmeyemi yarıyor widget? :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
metboy38

metboy38

Üye
eline sağlık topram Bu çok başarılı

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

metboy38

metboy38

Üye
topram sana zahmet veriyorum ama witget şeffaf Wifi sesiz Bu witgetleri nasıl değiştire bilirim

metboy38

metboy38

Üye
Yok yapmadım Evet o modu Biliyorum ben şimdi efek falan yüklü biraz da witget yüklü onu yapıca sıkıntı olurmu formata kadar böyle kullanım dimi topram çünkü çok uğraşıyorum onu kur bunu sil:) yakında çöker se ôle olunca yapayım o modu diyordum anlaşılan o mod şart demek mi sağol topram sıkıntı olunca format atarım hack sonra o modu yapayım

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Yok yapmadım Evet o modu Biliyorum ben şimdi efek falan yüklü biraz da witget yüklü onu yapıca sıkıntı olurmu formata kadar böyle kullanım dimi topram çünkü çok uğraşıyorum onu kur bunu sil:) yakında çöker se ôle olunca yapayım o modu diyordum anlaşılan o mod şart demek mi sağol topram sıkıntı olunca format atarım hack sonra o modu yapayım
modu doğru uygulamalar san hiçbir sıkıntı olmaz yine de sen bilirsin :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

Joslogh mod yapinca hicbirsey degismez yani yapabilirsin.
Sen istemedikce hicbir mod kafasina gore degisiklik yapmaz telefonunda

• Beğen
metboy38

metboy38

Üye
topram mif dosyaları kopyalıyorum e ye o denilen yere kopyala deyince erisim reddedil di yiyor yamalarda aktif

metboy38

metboy38

Üye
z De mif aradı buldu 300 yakın sonra Hepsini işaretledim e olan bölüm De denilen yere yapıştır deyince hata veriyor sys olan yere verilen dosyaları da attım bunları yapmadan kapatıp açtım sonra bunları yaptım bir müzik çalar değişti:)çökertene kadar devam hart format atarım çökerse 4 tuş yontemi:)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
z De mif aradı buldu 300 yakın sonra Hepsini işaretledim e olan bölüm De denilen yere yapıştır deyince hata veriyor sys olan yere verilen dosyaları da attım bunları yapmadan kapatıp açtım sonra bunları yaptım bir müzik çalar değişti:)çökertene kadar devam hart format atarım çökerse 4 tuş yontemi:)

Cokmez sorun olursa mif dosyalarini duzgun bi sekilde kopyala restart yap.
Sonra istedigin mif dosyasi ile widget gorunumlerini degisebilirsin

• Beğen
metboy38

metboy38

Üye
ybrowser kullanıyorum xplover başka yerlere atıyor iki dokun ma ya çok hassazbi yerde yanlış yapıyorum heralde konuyu iyi ce okuyom benEvet bi klasor açayım kopyalayım sonra kapatip açayım o klasör den işaretleyip ole yapayım sağol toprame kople sildim uygulamalar hep gitti mif leri koplayadim mif attigimda salt okunuyor ondan hatta veriyor :)

• Beğen
Symbianizer

Symbianizer

Üye
:tşk:

• Beğen
@Safak

@Safak

Üye
Saol.kardes :D