Tavsiye whatsapp sync sorunu

Konu Sahibi
whatsapp sync sorunu
Arkadaslar whatsappki profil resimlerini rehbere sync eden bi program ariyorum yanliz benden tek tek fotograflara basip indirmemi istiyor 250 tane fotografi tek tek nasil tiklayayim ben bunu otomatik yapan bi program ariyorum yada bunun daha kolay bir yontemi varmidir

belki bu yardımcı ola bilir

Konu Sahibi
belki bu yardımcı ola bilir
Dostum ben bunu sormuyorum profil fotograflarini soruyorum uzerine tiklamadan indirmiyor ben bunu otomatik yapan bir program ariyorum

o konuda bilgim yok sende üstüne tıklayarak indirsen nolur

heathrow

Üye
Contact Photo Sync diye bir uygulama var. Ama onda da tek tek seçme var, çoklu seçim yok

Konu Sahibi
o konuda bilgim yok sende üstüne tıklayarak indirsen nolur
Dostum 250 tane fotografi nasil tek tek indireyim farz et ki indirdim adam profil resmini degistirince otomatik guncellemez yine benim tiklayip degistirmem gerekiyor facebooktan otomatik guncelliyor sync.me programiyla ama whatsapp icin henuz bi uygulama yok.
Resimleri Neden İndiriyosunki?
Rehbere kaydolsun arayan kisinin resmi ciksin diye rehber fotografli guzel oluyor

Ha Sen Kim Ariyor Tarzında Birşey Arıyorsun? Yani Adi Nasıl Çıkıyorsa Resmide Çıksın REsmide Çıksın Valla Nandroidde Bilmemde Nokia Bellede Facebook Uygulamasına Giriş Yaptiğimda Oto Senkronize Ediyor Bazılarını Bulamiyor Onları Elle Sen Yapiyorsun En İyisi Wp Almak Adreslerine Varincaya Kadar Çıkıyor