Haber WhatsApp Symbian desteği

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
İyi hoş da zaten s40 a güncelleme yok 2 yıldır...
Desteği keserlerse kessinler. Uygulama android wp ios symbian-da iyi iken s40 ta whatsapp-a verilen güncellemeler ile berbat oldu! Ilk çıktığında indirdim, süperdi, şimdi 20000 mesajı geçince açılmıyor program... Zaten tek telefonum bu...

MAERKEK

MAERKEK

Admin
İyi hoş da zaten s40 a güncelleme yok 2 yıldır...
Desteği keserlerse kessinler. Uygulama android wp ios symbian-da iyi iken s40 ta whatsapp-a verilen güncellemeler ile berbat oldu! Ilk çıktığında indirdim, süperdi, şimdi 20000 mesajı geçince açılmıyor program... Zaten tek telefonum bu...
Vardı kardeş ben ilk yükledim 2.13.29 veya 2.13.28 idi şimdi 2.13.36 oldu. Çok mesajta takıldığını biliyorum bu yüzden sürekli mesajları siliyorum ayrıca hafıza kartından whatsapp klasörünü de siliyorum uygulama rahatlıyor .

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
Vardı kardeş ben ilk yükledim 2.13.29 veya 2.13.28 idi şimdi 2.13.36 oldu. Çok mesajta takıldığını biliyorum bu yüzden sürekli mesajları siliyorum ayrıca hafıza kartından whatsapp klasörünü de siliyorum uygulama rahatlıyor .
O güncellemeler bug fix idi. Yani hiç bir şey eklenmiyor, hatalar düzeltiliyor, gerçek güncelleme sayılmaz bence. Millet 3 defa smiley güncellemesi aldı biz hala eskilerle yetiniyoruz...

Emre

Üye
Adamlar yine iyi destek verdiler 6 sene az mı?

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Murdoc Massaka
0MG90

0MG90

Üye
Sanki her gün güncelleme geldi.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Symbian Belle desteği de kesilecek mi?

Üst Alt