c3 e kurmam lazım hocam ama telefonda 3g yok edgeyle bağlanıyor açılışta kayıt için numaramı yazdıktan sonra bi hata veriyor ve kapanıyor. ne yapmam lazım
Buna benzer bir sorun benim arkadaştada var onu halletmeye çalışıyorum ; Numara yazdıktan sonra kabul etmiyor hata veriyor , herhangi bir çözüm var mı ?
merhaba arkadaşlar, windows mobile 6.5 sürümlü telefonum var. acaba windows mobile için whatsapp var mı yada bu uygulama olur mu? çünkü telefon java oyunları falan da çalıştırıyor
merhaba bende samsung s5233w ve benzeri modeller için uygun bir whatsapp uygulaması var. programı çalıştırıp ülkemi ve telefon numaramı giriyorum ama bir türlü onay kodu gelmiyor acaba bu kodu e-posta veya sms gibi başka bir yolla alma şansım var mı?
Arkadaşlar bu konuda bir sorunum var. Telefonum Nokia C3-00 ve WhatsApp uygulamasını yükledim. İnternet paketim olmadığından WiFi ile kullanıyordum ancak bağlantıyı kesince direk Edge'e bağlandı ve bu TL götürüyor. Ben bunu istemiyorum sizce ne yapabilirim? Programı sil demeyin. Ayrıca programda Ayarlarda Devredışı( WiFi ile kullan) seçili. Ben anlamadım. Gerçekten güzel ve kullanışlı ancak bu sorun çözülmezse kullanamayacağım. Cevaplarınızı beklemekteyim.