WhatsApp S40 Messenger Programı [Jar ve Jad]

Sponsorlu Bağlantılar

C.S

C.S

Üye
c3 e kurmam lazım hocam ama telefonda 3g yok edgeyle bağlanıyor açılışta kayıt için numaramı yazdıktan sonra bi hata veriyor ve kapanıyor. ne yapmam lazım

Buna benzer bir sorun benim arkadaştada var onu halletmeye çalışıyorum ; Numara yazdıktan sonra kabul etmiyor hata veriyor , herhangi bir çözüm var mı ?

downsoon

Üye
ben mi yapamıyorum yoksa bu whatsapp s40 versiyonu için türkçe yok mu?

C.S

C.S

Üye
Aynen Türkçe seçenek yok sanırım.

hacker522

Üye
arkadaslar bana cok acill, samsung wave 2 gt-s 8530 icin WHATSAPP lazim yardim lutfen :(

tolga6114

Üye
merhaba arkadaşlar, windows mobile 6.5 sürümlü telefonum var. acaba windows mobile için whatsapp var mı yada bu uygulama olur mu? çünkü telefon java oyunları falan da çalıştırıyor

civciv52

Üye
merhaba bende samsung s5233w ve benzeri modeller için uygun bir whatsapp uygulaması var. programı çalıştırıp ülkemi ve telefon numaramı giriyorum ama bir türlü onay kodu gelmiyor acaba bu kodu e-posta veya sms gibi başka bir yolla alma şansım var mı?

rufo

Üye
6300 a da bulun

rmetin

Üye
samsung monte icin varmi

rphan

Üye
Jagtpejagapjdahpatmgdg

- - - Eklendi - - -

Jagtpejagapjdahpatmgdg

c4n3455

Üye
N73 e whatsapp indiremiyorum yardımcı olur musunuz

eksamin

eksamin

Üye
2700 dahil mi

dj.eric

dj.eric

Üye
​ewet

ali_gfb_1907

:tşk:

bilal44

bilal44

Üye
Yardimci olurmusunz

fanatik09

Üye
İndirme linki nerede ?

iblah60

iblah60

Üye
bu whatsApp ne işe yarıyor acaba sitede yeniyim de bi yardımcı olursanız sevinirim...

Roaw

Roaw

Üye
Arkadaşlar bu konuda bir sorunum var. Telefonum Nokia C3-00 ve WhatsApp uygulamasını yükledim. İnternet paketim olmadığından WiFi ile kullanıyordum ancak bağlantıyı kesince direk Edge'e bağlandı ve bu TL götürüyor. Ben bunu istemiyorum sizce ne yapabilirim? Programı sil demeyin. Ayrıca programda Ayarlarda Devredışı( WiFi ile kullan) seçili. Ben anlamadım. Gerçekten güzel ve kullanışlı ancak bu sorun çözülmezse kullanamayacağım. Cevaplarınızı beklemekteyim.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
ya whatsapp nasıl kapatılır?