mürteza16
Üye
-
Konu Sahibi
-
Konuya özelliği ekledim.otomatik güncellenIyor sen sadece download diyorsun..arkadaş çevrimdışı olma özelliğini söylememiş..aynı sürümün kilitliz olan uygulamasını kurarsanız whatsappta onlineken de çevrimdışı görünme imkanınız var
Hocam bende sms paketi bitti. Yedeklesem ve titanium backup ile yedek alsam telefona format atsam sms onayına gerek kalmaz dimi?Konuya özelliği ekledim.
gerek yok ki mesajlarınız sd kartta yedekleniyor zaten geri kurtar diyeceksiniz bunu yükleyinceHocam bende sms paketi bitti. Yedeklesem ve titanium backup ile yedek alsam telefona format atsam sms onayına gerek kalmaz dimi?
Evet doğrulama gerekirSorduğum soru şeydi aslında. Mesela internet paketi yokken whatsapp'ı kurmaya çalıştığımızda sms doğrulaması yapmıyordu ben yedekleyip tekrar formattan sonra kurduğumda sms doğrulaması yapmasına gerek olacak mı ona göre telefonumu formatlayacağım da?
Şunu bir deneLinke tıklıyorum açılmıyor veya birşey yüklenmiyor
teşekkürler tamamdırŞunu bir deneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürler tamamdırsite virüslü olduğu için telefondan link çalışmamış pc virüs buldu sitede indirdim sağolun
Link çalışıyor ama konu başındaki linkte virüs var girmiyor o yüzdenlink ölü dostum kactane tarayıcı denediysemde indiremedim
Şunu bir deneLink çalışıyor ama konu başındaki linkte virüs var girmiyor o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?