Emma-Watson Üye Türe' Alıntı: Cagirmadik çünkü direkt kurduk forumda konu acmadan Genişletmek için tıkla ... Çağırmadıysanız ne laga luga yapıyorsunuz
Türe' Alıntı: Cagirmadik çünkü direkt kurduk forumda konu acmadan Genişletmek için tıkla ... Çağırmadıysanız ne laga luga yapıyorsunuz
Akıncı Üye Emma-Watson' Alıntı: Çağırmadıysanız ne laga luga yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Sana mı soracağız
Emma-Watson' Alıntı: Çağırmadıysanız ne laga luga yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Sana mı soracağız
Emma-Watson Üye -Akıncı' Alıntı: Sana mı soracağız Genişletmek için tıkla ... Birincisi seninle konuşmuyorum, ikincisi niye atar yapıyorsun kötü bir şey mi söyledim Ha birde sen o grupta bile değilsin "soracağız" derken Son düzenleme: 19 Eki 2013
-Akıncı' Alıntı: Sana mı soracağız Genişletmek için tıkla ... Birincisi seninle konuşmuyorum, ikincisi niye atar yapıyorsun kötü bir şey mi söyledim Ha birde sen o grupta bile değilsin "soracağız" derken
Enes Üye Konu Sahibi Emma-Watson' Alıntı: Birincisi seninle konuşmuyorum, ikincisi niye atar yapıyorsun kötü bir şey mi söyledim Ha birde sen o grupta bile değilsin "soracağız" derken Genişletmek için tıkla ... O hep gruptaydı
Emma-Watson' Alıntı: Birincisi seninle konuşmuyorum, ikincisi niye atar yapıyorsun kötü bir şey mi söyledim Ha birde sen o grupta bile değilsin "soracağız" derken Genişletmek için tıkla ... O hep gruptaydı
Akıncı Üye Emma-Watson' Alıntı: Birincisi seninle konuşmuyorum, ikincisi niye atar yapıyorsun kötü bir şey mi söyledim Ha birde sen o grupta bile değilsin "soracağız" derken Genişletmek için tıkla ... Ha türe ha ben ya da gruptaki diğer kişiler ikincisi ben atar yapmıyorum sen yazdığın yazıları düzgün yap üçüncüsü bilip bilmeden konuşmaSen daha çok yol alman lazım beynini fazla yorma
Emma-Watson' Alıntı: Birincisi seninle konuşmuyorum, ikincisi niye atar yapıyorsun kötü bir şey mi söyledim Ha birde sen o grupta bile değilsin "soracağız" derken Genişletmek için tıkla ... Ha türe ha ben ya da gruptaki diğer kişiler ikincisi ben atar yapmıyorum sen yazdığın yazıları düzgün yap üçüncüsü bilip bilmeden konuşmaSen daha çok yol alman lazım beynini fazla yorma
Emma-Watson Üye Neyse ben devam ettirmeyeyim hakarette etme öyle Bundan sonra "yazdığım yazıları düzgün yapaparım"