pek bir değişiklik yok standart güncellemeler işteNe degisiklik var
Hayır o cihazın desteğinden dolayı, cihaz neydi C6-01 mi ?arkadaşa orta parmak gelmiş renkler değişiyormuş bize? Hiçbirşey...
Çok sohbet varsa temizleyin, faydası olacaktır.donma sorununa çözüm bulabilen yok galiba. 2.12.128 çok donuyor modlu olani
Çok sohbet varsa temizleyin, faydası olacaktır.
Cihaz Ne?orjinal sürümde hiç yok ama mecburen telefon hafızasını 0'a indirip telefonu bozduğu için modlu kullanıyorum. Keşke bi arkadaş el atsa, yazılımsal gibi geldi...
Orjinal yazılım telefona kurulduğundan hızlı çalışmakta telefon hafızası hızlıdır, hafıza kartı veya depo hafızası yavaştır nisbeten, sorunun çıkış noktası bu.orjinal sürümde hiç yok ama mecburen telefon hafızasını 0'a indirip telefonu bozduğu için modlu kullanıyorum. Keşke bi arkadaş el atsa, yazılımsal gibi geldi...
Orjinal yazılım telefona kurulduğundan hızlı çalışmakta telefon hafızası hızlıdır, hafıza kartı veya depo hafızası yavaştır nisbeten, sorunun çıkış noktası bu.
tüm sohbet geçmişlerini temizle ve bunu alışkanlık haline getiranormal bi takılma var, mesaj gelince 3-5 saniye donuyor resmen..
Cihazım N8 dostlar
niyeyse benim cihaz şimdiye kadar hiç donmadı c hafıza da gereksiz ve kullanmadığın uygulamaları sil yüklü uygulamalar dan bakabilirsindonma sorununa çözüm bulabilen yok galiba. 2.12.128 çok donuyor modlu olani