Sanmıyorum Ayni WİFi Sonuçta Olsa Orjinaldede Sık Sık Kopar Aman Neyse İşte Sonuç Olarak Ben Nadir Olarak Kullanıyorum Seyahete Çıktığım Zamanlarda Telefonun Hafızası 700 Mbden Aşağiya Düşmesin Diye Yoksa Yükleyecek DeğilimO zaman internetinle ilgili

ben normal internet paketi kullanıyorum şimdiye kadar hiç kopma olmadı belki wifi de kopmalar oluyordurOnunla ALakali Değil Bence Bağlantı Sık Kopuyor

Hayırben normal internet paketi kullanıyorum şimdiye kadar hiç kopma olmadı belki wifi de kopmalar oluyordur![]()

sen telefon için değil de pc için kopmalar oluyor diyorsun bunu en baştan söyleseneHayırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızDiyorum Ben Telefona Mesaj Düşüyo PCye Düşmüyo Filan Bi Sıkıntı Var Anlamadımki Whatsapp İle Ortasınız Sanırım![]()
bu bazen bende de oluyor normal birşey 
sen telefon için değil de pc için kopmalar oluyor diyorsun bunu en baştan söylesenebu bazen bende de oluyor normal birşey
![]()

bu gidişle de gelmeyecek gibi fazla umutlanmaya gerek yokKonusma bi gelmedi ya

rica ederimteşekkürler

Bence Gelecek Eş Geçmezlerbu gidişle de gelmeyecek gibi fazla umutlanmaya gerek yok![]()
konuya link ekledimBence Gelecek Eş Geçmezler
Güncelleme Gerimi Çekildi Noldu Acaba?

Hayır Sitesinde Çıkmıyorda Sanırım Güncelleme Geri Çekildikonuya link ekledim![]()

sitesinde güncellemeyi unutmuş lar orjinal sürüm için alttaki linkten indirebilirsinizHayır Sitesinde Çıkmıyorda Sanırım Güncelleme Geri Çekildi![]()

modlu olan ilk mesajda eklenti içerisindeeklentiye al abi
Hayır Sitesinde Çıkmıyorda Sanırım Güncelleme Geri Çekildi![]()
Yapacakları İşte O Kadar Olur Zatensitesinde güncellemeyi unutmuş lar orjinal sürüm için alttaki linkten indirebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eyv 
yok sıkıntı ben modlu olanı çoktan yükledim bileYapacakları İşte O Kadar Olur ZatenEyv
Hayır Belki Güncellemişlerdir Ama Sıkntı Çıkmıştır Bişey Olmuştur Güncellemeyi Geri ÇekmişlerdirDiye Düşündüm O Yüzden Tşkler