WhatsApp Messenger v2.16[54] orjinal <-> modded version C-E-F [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
O zaman internetinle ilgili

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O zaman internetinle ilgili
Sanmıyorum Ayni WİFi Sonuçta Olsa Orjinaldede Sık Sık Kopar Aman Neyse İşte Sonuç Olarak Ben Nadir Olarak Kullanıyorum Seyahete Çıktığım Zamanlarda Telefonun Hafızası 700 Mbden Aşağiya Düşmesin Diye Yoksa Yükleyecek Değilim :D

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ben normal internet paketi kullanıyorum şimdiye kadar hiç kopma olmadı belki wifi de kopmalar oluyordur :)
Hayır Diyorum Ben Telefona Mesaj Düşüyo PCye Düşmüyo Filan Bi Sıkıntı Var Anlamadımki Whatsapp İle Ortasınız Sanırım :hmmm

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Diyorum Ben Telefona Mesaj Düşüyo PCye Düşmüyo Filan Bi Sıkıntı Var Anlamadımki Whatsapp İle Ortasınız Sanırım :hmmm
sen telefon için değil de pc için kopmalar oluyor diyorsun bunu en baştan söylesene :) bu bazen bende de oluyor normal birşey :)

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Konu WhatsApp Messenger v2.12[123] sürüme güncellendi

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Konusma bi gelmedi ya

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
teşekkürler

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Sitesinde Çıkmıyorda Sanırım Güncelleme Geri Çekildi :hmmm
sitesinde güncellemeyi unutmuş lar orjinal sürüm için alttaki linkten indirebilirsiniz :)

• Beğen
Marco Laren

Marco Laren

Üye
eklentiye al abi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
sitesinde güncellemeyi unutmuş lar orjinal sürüm için alttaki linkten indirebilirsiniz :)

Yapacakları İşte O Kadar Olur Zaten :hmmm Eyv :zong:
Hayır Belki Güncellemişlerdir Ama Sıkntı Çıkmıştır Bişey Olmuştur Güncellemeyi Geri ÇekmişlerdirDiye Düşündüm O Yüzden Tşkler

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Yapacakları İşte O Kadar Olur Zaten :hmmm Eyv :zong:
Hayır Belki Güncellemişlerdir Ama Sıkntı Çıkmıştır Bişey Olmuştur Güncellemeyi Geri ÇekmişlerdirDiye Düşündüm O Yüzden Tşkler
yok sıkıntı ben modlu olanı çoktan yükledim bile :)

• Beğen

Üst Alt