WhatsApp Messenger v2.16[54] orjinal <-> modded version C-E-F [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

fatihemre.

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

WhatsApp Messenger SMS için ödemek zorunda kalmadan arkadaşlarınızla ve kişiler ile mesaj alışverişi sağlayan bir akıllı telefon mesajlaşma uygulamasıdır.
Temel mesajlaşma ek olarak, WhatsApp kullanıcıları gruplar oluşturun, birbirlerine sınırsız görüntü, video ve ses medya mesajları gönderebilirler.
WhatsApp Messenger çapraz platform ve iPhone, BlackBerryAndroid ve Nokia için kullanılabilir ve evet, bu telefonlar her mesajın can birbirlerine! Iletileri göndermek ve almak için, WhatsApp mevcut akıllı telefon internet veri planı kullanır: 3G / EDGE (veya Wi-Fi kullanılabilir).

===============================================

WhatsApp Messenger WEB

- WhatsApp Web: şimdi göndermek ve bilgisayarınıza tarayıcıdan WhatsApp mesajlar alabilirsiniz.

- Ziyareti * web.whatsapp.com * Bilgisayarınızdaki başlar (Sync ve Google Chrome tarayıcısı üzerinden web üzerinde online kalmak) için.

- Şu anda yalnızca Google Chrome tarayıcısını (yakında daha fazla tarayıcılar) destekler.

- In-sipariş Web WhatsApp kullanmak bağlı Telefonunuzu tutun.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

==================================

En son resmi sürüm Değişiklikler:
- Şimdi görüntüler için başlıklar ekleyebilirsiniz.
- - Okundu bilgisi şimdi/kapatılabilir.
- WhatsApp Web Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera ve Safari tarayıcılarını destekler.

Özel sürümleri Değişiklikler:
- E/F:\ mod (E WhatsApp yükleyebilirsiniz:\ veya F:\ yerine sabit sürücü C:\).
- Yükleme sonunda WhatsApp kaldırıldı autostart.
- Hayır olmaz C:\.

Açılan mod Değişiklikler:
- Yeni Mesaj + her zamankinden çok gelişmiş sürümü olarak aynı ekranı pop-up şimdi devre dışı bırakılır.

İsteğe bağlı:
Her zamanki üzerinden her temiz kurulumdan sonra WhatsApp/varsayılan otomatik başlatma özelliğini devre dışı etkinleştirebilirsiniz**.sis seçeneği. **

Nokia E71 kullanıyorum setifika hatası veriyor. Çözümü varmıdır?

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
sesli arama gelmeyecekmis.bilginize

• Beğen
Tepkiler: onur1349
celilcemre

celilcemre

Üye
çok üzücü durum

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya1991
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Whatsappı Belirli Saatlerde Açık Kapatma Varmıydı Sanki Öyle Bir Program Vardı?

peoples

Üye
takılma sorunu bi bende mi var? Resmen her yerde takılıyor whatsapp. E'ye yüklediğim halde hem de. Ne yapacagiz?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
takılma sorunu bi bende mi var? Resmen her yerde takılıyor whatsapp. E'ye yüklediğim halde hem de. Ne yapacagiz?
sohbet geçmişin çoksa onları sil, uygulamayı sohbetler yormakta

Marco Laren

Marco Laren

Üye
telefona dead flashat

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Senden soonraki mesaj seninle alakali oldugu icin
bide mobilden giriyorum alinti tusuna basmak cok yorucu :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Senden soonraki mesaj seninle alakali oldugu icin
bide mobilden giriyorum alinti tusuna basmak cok yorucu :)
Dead Flash Sistemi Temizler Bir Anlamı Yok :bilmm 10 15 Arası Sohbet Var O Kadar Sık Kopma Yapmaması Lazım Devamli Kullanıyorum Ben Sık Kopuyor Telefondan Aktif Ama

Üst Alt