WhatsApp Messenger v2.16[54] orjinal <-> modded version C-E-F [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

bbakkus

bbakkus

Üye
arka plana resim koymayı etirsin başka bişey istemiyorum zaten

hacırüstem

hacırüstem

Üye
2.11.600 paylaşımda. Tek göze çarpan arşive ekleme ve çıkartma var.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
tupyupp

tupyupp

Üye
Arşive aldım sohbet kayboldu. Biri bunu detaylı açıklayabilir mi yeni sürümü

freestyleminds

freestyleminds

Üye
Arşive aldım sohbet kayboldu. Biri bunu detaylı açıklayabilir mi yeni sürümü
Sohbetlerin içinde arşive aldığın sohbet(kullanıcı) ismini arat bulursun. basılı tutup çıkan menüde arşivden çıkarabilirsin.

tupyupp

tupyupp

Üye
Sohbetlerin içinde arşive aldığın sohbet(kullanıcı) ismini arat bulursun. basılı tutup çıkan menüde arşivden çıkarabilirsin.
Bende öyle düşündüm ama olmuyor Arşive aldığım kişiyi buluyorum basılı tutuyorum Sadece kişi bilgileri ve ara çıkıyor

freestyleminds

freestyleminds

Üye
Bende öyle düşündüm ama olmuyor Arşive aldığım kişiyi buluyorum basılı tutuyorum Sadece kişi bilgileri ve ara çıkıyor
Favorilerden yapıyorsan aramayı olmaz. Sobetlerden yapacaksın.

• Beğen
tupyupp

tupyupp

Üye
Oldu teşekkür ederim de bunun mantığı nedir

sLeepLe

sLeepLe

Üye
güncelleme geldide neye yaradı anlamadım gitti arşivleme geldide ne oldu yani çok mu gerekli birşeydi hala arkaplan değiştirme özelliği yok

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme geldide neye yaradı anlamadım gitti arşivleme geldide ne oldu yani çok mu gerekli birşeydi hala arkaplan değiştirme özelliği yok
haklısın dostum belki duvar kağıdı değiştirme özelliği için bizim de istekte bulunmamız gerekir

sLeepLe

sLeepLe

Üye
sanmıyorum maili dikkate alacaklarını ancak dail den istek yapmak lazım :D
bende maili dikkate alcaklarını sanmadım :D bende dailidende yapsak almazlar bizi öldü biliyolar böyle küçük şeylerle hani sizide düşünüyoruz bak güncelleme diyolar:vur

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
bende maili dikkate alcaklarını sanmadım :D bende dailidende yapsak almazlar bizi öldü biliyolar böyle küçük şeylerle hani sizide düşünüyoruz bak güncelleme diyolar:vur
dostum o zaman kullanmış olduğumuz temayı düzenlemek gerekir :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

Üst Alt