bu temada whatsap arkaplanı varpaylaşırmısin temayı bizlerle
MetroX DE by Invaser edit s90 - MaxiCepkonu güncellendi2.11.600 paylaşımda. Tek göze çarpan arşive ekleme ve çıkartma var.

Sohbetlerin içinde arşive aldığın sohbet(kullanıcı) ismini arat bulursun. basılı tutup çıkan menüde arşivden çıkarabilirsin.Arşive aldım sohbet kayboldu. Biri bunu detaylı açıklayabilir mi yeni sürümü
Bende öyle düşündüm ama olmuyor Arşive aldığım kişiyi buluyorum basılı tutuyorum Sadece kişi bilgileri ve ara çıkıyorSohbetlerin içinde arşive aldığın sohbet(kullanıcı) ismini arat bulursun. basılı tutup çıkan menüde arşivden çıkarabilirsin.
Favorilerden yapıyorsan aramayı olmaz. Sobetlerden yapacaksın.Bende öyle düşündüm ama olmuyor Arşive aldığım kişiyi buluyorum basılı tutuyorum Sadece kişi bilgileri ve ara çıkıyor
Oldu teşekkür ederim de bunun mantığı nedir
yakın zamanda bir güncelleme daha verirler hatalar giderilirkonu güncellendiyakın zamanda bir güncelleme daha verirler hatalar giderilir
haklısın dostum belki duvar kağıdı değiştirme özelliği için bizim de istekte bulunmamız gerekirgüncelleme geldide neye yaradı anlamadım gitti arşivleme geldide ne oldu yani çok mu gerekli birşeydi hala arkaplan değiştirme özelliği yok
istek nerden atcaz ki mail atsak okurlar mıhaklısın dostum belki duvar kağıdı değiştirme özelliği için bizim de istekte bulunmamız gerekir
sanmıyorum maili dikkate alacaklarını ancak dail den istek yapmak lazımistek nerden atcaz ki mail atsak okurlar mı

bende maili dikkate alcaklarını sanmadımsanmıyorum maili dikkate alacaklarını ancak dail den istek yapmak lazım![]()
bende dailidende yapsak almazlar bizi öldü biliyolar böyle küçük şeylerle hani sizide düşünüyoruz bak güncelleme diyolar
dostum o zaman kullanmış olduğumuz temayı düzenlemek gerekirbende maili dikkate alcaklarını sanmadımbende dailidende yapsak almazlar bizi öldü biliyolar böyle küçük şeylerle hani sizide düşünüyoruz bak güncelleme diyolar
![]()

öyle idare ediyorum zaten dostumdostum o zaman kullanmış olduğumuz temayı düzenlemek gerekir![]()

desteği kesmesinler de duvar kağıdı için yine çözüm varöyle idare ediyorum zaten dostum![]()

az kaldı ya eylülde bay bay diyorumdesteği kesmesinler de duvar kağıdı için yine çözüm var![]()