freestyleminds
Üye
evet biliyorum modlu olan da çıksın konuyu güncellerim2.11.547 güncellemesi yayınlandı, bilginize...
547 deki yenilikler ne? Onunla ilgilide bi şey yok
İsa abi ayarlarda gizlilik menüsü Türkçeleştirilmiş başka bişry göremedim.
idare et dostum hiç olmazsa güncelleme çıkıyoremoji arka planı temaya göre değişim göstermektegetirdikleri yeniliklere bak allah aşkına çok işime yaradı bu emoji arka planının temaya göre değişmesi
internet radyosunu kullanmadım valla zaten e6da yok kendin modla yapıyosun sanırım ben artık ümidi kestim zaten telefondan fırsat çıksada yeni alsam diye bekliyorumidare et dostum hiç olmazsa güncelleme çıkıyorbugün internet radyonunda desteği kesilmiş olarak gördüm
alalım birer tane lumiainternet radyosunu kullanmadım valla zaten e6da yok kendin modla yapıyosun sanırım ben artık ümidi kestim zaten telefondan fırsat çıksada yeni alsam diye bekliyorum
Ne Vereyim Abimealalım birer tane lumia
Lumialarda gözüm var ama güvenemiyorum sanki 5s soktum aklıma onu almayı planlıyorum bakalım kaderimizde ne varsa onu alcazalalım birer tane lumia
1020 gönder bakalımNe Vereyim Abime
lumia daha cazip gelmeye başladıLumialarda gözüm var ama güvenemiyorum sanki 5s soktum aklıma onu almayı planlıyorum bakalım kaderimizde ne varsa onu alcaz
1020 Mi1020 gönder bakalımtaksit senden
lumia daha cazip gelmeye başladı
41 Megapiksellik Nokia Lumia 10201020 MiOda Ney
Taze Bitti Efendim41 Megapiksellik Nokia Lumia 1020
Ne Vereyim Abime
Hemen Paket Yapayım AbimeBende 1 tane Lumia 930 alabilirim
Hemen Paket Yapayım Abime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?