Dj.Refoo
Üye
Ilk baktığımda 266 versiyonu vardı. Bende uygulamadan güncelleyeyim dedim en son sürümü kullanıyorsunuz diye uyarı verdi. Sitesinden baktığımda 287 numaralı versiyonu güncellemş. O yüzden benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar vardır diye paylaştımilk mesajda resmi versiyon için link zaten mevcut keşke konuyu okumuş olsaydın
Ben bu siteden indiriyorum teldensitede yok. uyg. da var
eklenti içinde olandan bahsetmiyorum mavi renkli bir link var ondan bahsediyorumIlk baktığımda 266 versiyonu vardı. Bende uygulamadan güncelleyeyim dedim en son sürümü kullanıyorsunuz diye uyarı verdi. Sitesinden baktığımda 287 numaralı versiyonu güncellemş. O yüzden benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar vardır diye paylaştım
Ben bu siteden indiriyorum telden
hata düzeltmeleri yapılıyorne diye güncelleme veriyorlar anlamış değilim
ne diye güncelleme veriyorlar anlamış değilim
benim üyelik Normal şartlarda dün bitiyordu bi kaç gün önce uygulamayı silip en son versiyonu indirip yükledikten sonra üyelik tarihi 11 ocak 2017 ye kadar uzadıMerhaba, son zamanlarda whatsapp'ın süresini uzatabilen oldu mu? Önceden kaldırıp tekrar kurunca 1 yıl daha uzatıyordu ama artık olmuyor.
Ödeme de bir tek paypal var o da kredi kartı istiyor banka kartı kabul etmiyor.
Peki ilk kez mi oldu bu yoksa daha önce de uzamış mıydı? Ben 2014 de kullanmaya başladım 2015 te bir kez uzadı ama şimdi olmuyor. Bazı yerlerde yazmışlar bir kez öyle oluyor diye ondan mı süre uzamıyor bilmembenim üyelik Normal şartlarda dün bitiyordu bi kaç gün önce uygulamayı silip en son versiyonu indirip yükledikten sonra üyelik tarihi 11 ocak 2017 ye kadar uzadı
onu hatırlamıyorum maalesefPeki ilk kez mi oldu bu yoksa daha önce de uzamış mıydı? Ben 2014 de kullanmaya başladım 2015 te bir kez uzadı ama şimdi olmuyor. Bazı yerlerde yazmışlar bir kez öyle oluyor diye ondan mı süre uzamıyor bilmem
Duruyor, eksilme yok.bakiyen Yerinde duruyor mu peki
elmas gelmis hayirli olsunEvet Aynen. Önce 342yi yükledim dondu . Peşine hemen 345 geldi. Sürüm değişti sadece Artık güvenlik için mi bilmiyorm
sertifika hatası ?WhatsApp Messenger v2.12.345Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızVersiyon Eklenmiştir.
modlu versiyonu yüklemen için hack yapmak gerekirsertifika hatası ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?