cihad41 Üye 2.12.1 geldi ama yine sesli çağrı yok. İletildi ve okundu tiklerini sağa almışlar bir de okundu bilgisi gönderme kısmını türkçeleştirmişler
2.12.1 geldi ama yine sesli çağrı yok. İletildi ve okundu tiklerini sağa almışlar bir de okundu bilgisi gönderme kısmını türkçeleştirmişler
asigsasi Üye Konu Sahibi cihad41' Alıntı: Uyanın millet 2.12.1 geldi merhaba deyin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler konu güncellenecek
cihad41' Alıntı: Uyanın millet 2.12.1 geldi merhaba deyin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler konu güncellenecek
bbakkus Üye cihad41' Alıntı: 2.12.1 geldi ama yine sesli çağrı yok. İletildi ve okundu tiklerini sağa almışlar bir de okundu bilgisi gönderme kısmını türkçeleştirmişler Genişletmek için tıkla ... abi zaten gelmiyecek demişlerdi
cihad41' Alıntı: 2.12.1 geldi ama yine sesli çağrı yok. İletildi ve okundu tiklerini sağa almışlar bir de okundu bilgisi gönderme kısmını türkçeleştirmişler Genişletmek için tıkla ... abi zaten gelmiyecek demişlerdi
ahmet67gs Üye grup mesajlarını acınca whatsapp kapanıyor. Telefonum nokia603. Sorun baskasında da var mı
Murdoc Massaka Üye ahmet67gs' Alıntı: grup mesajlarını acınca whatsapp kapanıyor. Telefonum nokia603. Sorun baskasında da var mı Genişletmek için tıkla ... Telefonum nokia e6 ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Az önce özellikle baktım sorun yok.
ahmet67gs' Alıntı: grup mesajlarını acınca whatsapp kapanıyor. Telefonum nokia603. Sorun baskasında da var mı Genişletmek için tıkla ... Telefonum nokia e6 ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Az önce özellikle baktım sorun yok.
ahmet67gs Üye Murdoc Massaka' Alıntı: Telefonum nokia e6 ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Az önce özellikle baktım sorun yok. Genişletmek için tıkla ... 2 tane grup var birine girince atıyor diğerine girince atma yok. niye anlamadım
Murdoc Massaka' Alıntı: Telefonum nokia e6 ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Az önce özellikle baktım sorun yok. Genişletmek için tıkla ... 2 tane grup var birine girince atıyor diğerine girince atma yok. niye anlamadım
Murdoc Massaka Üye ahmet67gs' Alıntı: 2 tane grup var birine girince atıyor diğerine girince atma yok. niye anlamadım Genişletmek için tıkla ... çok mesaj olunca kasıyor olabilir veya grupta fazla resim video varsa. Mesajları silip girmeyi dene birde.
ahmet67gs' Alıntı: 2 tane grup var birine girince atıyor diğerine girince atma yok. niye anlamadım Genişletmek için tıkla ... çok mesaj olunca kasıyor olabilir veya grupta fazla resim video varsa. Mesajları silip girmeyi dene birde.
bbakkus Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Grupta mesaj yoksa mesaj geçmişi seçeneği kalkıyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Grup geçmişi bölümü küçültülmüş hoş görüntüsü var. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Sessize alınan gruptan mesaj gelirse bildirim görünmüyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Grupta mesaj yoksa mesaj geçmişi seçeneği kalkıyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Grup geçmişi bölümü küçültülmüş hoş görüntüsü var. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Sessize alınan gruptan mesaj gelirse bildirim görünmüyor.
belco2 Üye WhatsApp Messenger v2.12.14 yayınlandı burdan indire bilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
WhatsApp Messenger v2.12.14 yayınlandı burdan indire bilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
asigsasi Üye Konu Sahibi belco2' Alıntı: WhatsApp Messenger v2.12.14 yayınlandı burdan indire bilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... resmi sürüm ilk mesajda her daim mevcut modlu olan da eklendi
belco2' Alıntı: WhatsApp Messenger v2.12.14 yayınlandı burdan indire bilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... resmi sürüm ilk mesajda her daim mevcut modlu olan da eklendi
Murdoc Massaka Üye Benim fark ettiğim uygulama hızlanmış biraz. Önceden mesaj sesi geldikte 2 3 sn sonra mesaj bildirimi geliyordu şuan aynı anda geliyorlar. Başka bi farklılık göremedim açıkçası.
Benim fark ettiğim uygulama hızlanmış biraz. Önceden mesaj sesi geldikte 2 3 sn sonra mesaj bildirimi geliyordu şuan aynı anda geliyorlar. Başka bi farklılık göremedim açıkçası.
cihad41 Üye bbakkus' Alıntı: abi zaten gelmiyecek demişlerdi Genişletmek için tıkla ... öyle de işte güncelleme gelince ümitleniyor insan
bbakkus' Alıntı: abi zaten gelmiyecek demişlerdi Genişletmek için tıkla ... öyle de işte güncelleme gelince ümitleniyor insan
Murdoc Massaka Üye Carizmatik_' Alıntı: Şu arama özelliği keşke bizede gelse. yada gelirmi acaba Genişletmek için tıkla ... android de 2.12.5 sürümünde gelmiş biz şuan 2.12.14 deyiz ama umarım gelir
Carizmatik_' Alıntı: Şu arama özelliği keşke bizede gelse. yada gelirmi acaba Genişletmek için tıkla ... android de 2.12.5 sürümünde gelmiş biz şuan 2.12.14 deyiz ama umarım gelir
ringofdie Üye Sensation' Alıntı: Son 2 güncellemedir Nokia 700'ün bildirim ışığı yanmamaya başladı. Genişletmek için tıkla ... Böyle güncelleme geldimi kesin eksik bir şeyler kalıyor 2 3 güncellemede topluyolar eski haline gelmesi için, bi güncelleme sonrası düzelir gibi
Sensation' Alıntı: Son 2 güncellemedir Nokia 700'ün bildirim ışığı yanmamaya başladı. Genişletmek için tıkla ... Böyle güncelleme geldimi kesin eksik bir şeyler kalıyor 2 3 güncellemede topluyolar eski haline gelmesi için, bi güncelleme sonrası düzelir gibi
Murdoc Massaka Üye Sensation' Alıntı: Son 2 güncellemedir Nokia 700'ün bildirim ışığı yanmamaya başladı. Genişletmek için tıkla ... Az önce baktım bende böyle bir sorun yok. Cihaz e6
Sensation' Alıntı: Son 2 güncellemedir Nokia 700'ün bildirim ışığı yanmamaya başladı. Genişletmek için tıkla ... Az önce baktım bende böyle bir sorun yok. Cihaz e6
kayaonur12345 Üye belco2' Alıntı: WhatsApp Messenger v2.12.14 yayınlandı burdan indire bilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Temayı alabilirmiyim?
belco2' Alıntı: WhatsApp Messenger v2.12.14 yayınlandı burdan indire bilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Temayı alabilirmiyim?
Mesut Aktaş Emekli Yönetici xcumalix60' Alıntı: aga parasızı yok mu?? Genişletmek için tıkla ... şaka gibi..