WhatsApp Messenger v2.11.390

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger v2.11.390
WhatsApp Messanger Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilinen bir akıllı telefon mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaş ve aileniz ile mesajlaşabilmeniz için 3G veya (mümkün olduğunda) WiFi bağlantınızı kullanır. Mesaj, resim, sesli not ve video mesajları gönderip alabilmek için SMS'ten WhatsApp'a geçiş yapın. İlk yılı ÜCRETSİZ! (sonrasında yıllık/0.99 ABD Doları)

NEDEN WHATSAPP KULLANMALI:

★ GİZLİ BİR ÜCRET YOK: Siz ve arkadaşlarınız uygulamayı indirdikten sonra, uygulamayı istediğiniz kadar sohbet etmek için kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınıza günde bir milyon mesajı ücretsiz olarak gönderin WhatsApp internet bağlantınızı kullanır: 3G/ EDGE veya mümkün olduğunda Wi-Fi.

★ ÇOKLU MEDYA: Arkadaş ve kişilerinize Video, Görüntü ve Sesli Notlar gönderin.

★ GRUP SOHBETİ: Kişilerinizle grup konuşmalarının tadını çıkartın.

★ ULUSLARASI ÜCRETLER YOK: Uluslarası eposta göndermek için fazladan bir ücret ödenmediği gibi,
uluslararası WhatsApp mesajları göndermeninde bir maliyeti yoktur. Dünyanın her yerindeki arkadaşlarnızla, telefonlarında WhatsApp Messenger yüklü olduğu sürece can sıkıcı uluslararası SMS ücretleri ödemeden sohbet edin.

★ PİN VE KULLANICI İSİMLERİNE HAYIR DEYİN: Başka bir PİN veya kullanıcı ismi hatırlamayı neden kafanıza takacaksınız ki? WhatsApp, tıpkı SMS gibi telefon numaranız ile çalışır ve var olan telefon rehberiniz ile mükemmel bir şekilde bütünleşir.

★ OTURUM AÇMA/KAPATMAYA GEREK YOK: Diğer bir bilgisayar veya cihazda oturumunuzun kapanacağı şaşkınlığına son. Bildirimler ile WhatsApp HER ZAMAN AÇIK ve HER ZAMAN BAĞLI.

★ ARKADAŞ EKLEMEYE GEREK YOK: WhatsApp, kişileriniz ile otomatik olarak bağlanmak için Telefon Rehberiniz kullanılır. WhatsApp Messager'ı olan arkadaşlarınız otomatik olarak görüntülenir.

★ ÇEVRİMDIŞI MESAJLAR: Bildirimleri gözden kaçırırsanız veya telefonunuz kapalı olsa bile WhatsApp, uygulamayı bir sonraki kullanımınıza kadar mesajlarınızı çevrimdışı olarak saklar.

★ VE ÇOK DAHA FAZLASI: Konum paylaşın, Kişi bilgilerini gönderip alın, Özel arka plan belirleyin, Özel bildirim sesleri ayarlayın, Manzara modunda kullanın, Mesaj zaman gösteriminden yararlanın, Sohbet geçmişinizi epostalayın, Toplu Mesaj yayınlayın ve aynı anda birçok arkadaşlarınıza MMS mesajları gönderin ve çok daha fazlasını gerçekleştirin!





İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
  • Beğen
Tepkiler: Fx.sasser


ready19

Üye
Teşekkürler
 
heathrow

heathrow

Üye
Teşekkürler.

Bende mesajlar karşı tarafa geç ulaşıyor. Onun için ne yapabilirim? Avea'da böyle. Avea'ya geçmeden önce Turkcell'de de böyleydi. Birkaç defa silip yeniden kurmuştum, en sonunda düzelmişti. Şimdi de silip yeniden kuruyorum fayda etmiyor.
 

Benzer Konular



Üst Alt