WhatsApp Messenger v2.10(2000) S60v3/S^1/S^3 (Resmi Türkçe) (E - F Yükleme Modu)

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger v2.10(2000) S60v3/S^1/S^3 (Resmi Türkçe) (E - F Yükleme Modu)
WhatsApp Messenger Symbian, S40, Windows Phone, iPhone, Blackberry ve Android telefonları için sunulan bir akıllı telefon mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaşlarınız ve aileniz ile mesajlaşabilmeniz için 3G veya Wi-Fi (kullanılabildiğinde) bağlantılarınızı kullanır. Ücretsiz mesaj alıp göndermek için SMS'ten WhatsApp'a geçiş yapın. İlk yıl kullanım ücretsiz!

Ekli dosyalar

Tepkiler: sLeepLe, achambo ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
bu da güncelleniyor bu aralar ne hikmetse

Tepkiler: ANIL

emre.koc

Üye
yüklenemiyor hatası aldım .

sLeepLe

Üye
Önceden yüklemiş olduğunuz bu versiyonu kaldırın tekrar yükleyin çünkü bunda e f modu mevcut bende ilk normal versiyonu yükledim sonra bu yüklerken aynı hatayı aldım onu silip yükledim sorunsuzca kısacası var olanı kaldırıp bunu yükleyin

Tepkiler: tinasoft

Whatsapı kaldırdım ama yüklemeye tıklıyorum açılıyor E yi seçiyorum C yi de seçsem aynı daha yükleniyor kısmı bile gelmeden yüklenemedi diyor

sLeepLe

Üye
o zaman bilemiyorum ki.. ben öncekini kaldırdım direk yükledim olmuştu

sLeepLe

Üye
he closewhatsapp uygulaması varsa bi daha yüklemeye çalışcak ve sorun yaratcak tabi ya sevindim olmasına

internetim çalıştığı halde whatsapp internete bağlanamıyor neden olabilir ?