WhatsApp Messenger v2.10(2000) S60v3/S^1/S^3 (Resmi Türkçe) (E - F Yükleme Modu)

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger v2.10(2000) S60v3/S^1/S^3 (Resmi Türkçe) (E - F Yükleme Modu)
WhatsApp Messenger Symbian, S40, Windows Phone, iPhone, Blackberry ve Android telefonları için sunulan bir akıllı telefon mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaşlarınız ve aileniz ile mesajlaşabilmeniz için 3G veya Wi-Fi (kullanılabildiğinde) bağlantılarınızı kullanır. Ücretsiz mesaj alıp göndermek için SMS'ten WhatsApp'a geçiş yapın. İlk yıl kullanım ücretsiz!

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, achambo ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
bu da güncelleniyor bu aralar ne hikmetse :ehe

• Beğen
Tepkiler: ANIL
achambo

achambo

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
sLeepLe

sLeepLe

Üye
:tşk:

emre.koc

emre.koc

Üye
yüklenemiyor hatası aldım .

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah

maxigamer35

Üye
Teşekkürler

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Önceden yüklemiş olduğunuz bu versiyonu kaldırın tekrar yükleyin çünkü bunda e f modu mevcut :) bende ilk normal versiyonu yükledim sonra bu yüklerken aynı hatayı aldım onu silip yükledim sorunsuzca :) kısacası var olanı kaldırıp bunu yükleyin :oke:

• Beğen
Tepkiler: tinasoft
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Önceden yüklemiş olduğunuz bu versiyonu kaldırın tekrar yükleyin çünkü bunda e f modu mevcut :) bende ilk normal versiyonu yükledim sonra bu yüklerken aynı hatayı aldım onu silip yükledim sorunsuzca :) kısacası var olanı kaldırıp bunu yükleyin :oke:

Whatsapı kaldırdım ama yüklemeye tıklıyorum açılıyor E yi seçiyorum C yi de seçsem aynı daha yükleniyor kısmı bile gelmeden yüklenemedi diyor :hmmm

sLeepLe

sLeepLe

Üye
o zaman bilemiyorum ki.. ben öncekini kaldırdım direk yükledim olmuştu :hmmm

sLeepLe

sLeepLe

Üye
he closewhatsapp uygulaması varsa bi daha yüklemeye çalışcak ve sorun yaratcak tabi ya :) sevindim olmasına :oke:

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
internetim çalıştığı halde whatsapp internete bağlanamıyor neden olabilir ?