WhatsApp Messenger 2.5.7 iPhone and iPod touch

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger 2.5.7 iPhone and iPod touch
WhatsApp Messenger 2.5.7 iPhone and iPod touch




WhatsApp haberci bir smartphone haberci şu anda iPhone ve BlackBerry için smartphone etmektir. Uygulama anında arkadaşlarından, iş arkadaşları ve aile mesajları almak için bildirimleri itin kullanır. Switch SMS göndermek ve mesajları, resimleri, sesli notlar almak ve video mesajlarını hiçbir ücret ödemeden WhatsApp için. Tüm özellikleri bizim taban fiyat ilave gerek olmadan uygulama satın dahildir.

*************************************
Neden WHATSAPP VS. DİĞER ÇÖZÜMLER:
*************************************

istediğiniz kadar * NO HIDDEN MALİYET: Siz ve arkadaşlarınız Uygulamayı indirmek, sizin kadar sohbet etmek için kullanabilirsiniz. Ücretsiz arkadaşlarınıza gönderin milyon mesajları bir gün! WhatsApp Internet bağlantısı: 3G/EDGE veya Wi-Fi mevcut kullanır.

* MMS: Gönder Video, Görüntüler ve arkadaşlarınıza sesli notlar. (IPhone 3GS göndermek ve video kaydetmek gerekir)

* NO uluslararası ücretlendirme: Tıpkı hiçbir ekledi maliyet uluslararası bir e-posta göndermek için, hiçbir maliyet uluslararası WhatsApp mesaj göndermektir. Chat tüm dünya gibi onlar WhatsApp Messenger yüklü geçmişte kaldı ve kaçmak bu sinir bozucu uluslararası SMS ücreti.

* PINS ve kullanıcı adları TO SAY NO: Neden bile başka bir PIN veya kullanıcı adını hatırlamak zorunda rahatsız etmiyor mu? WhatsApp telefon numarası, SMS gibi olur, ve kusursuz mevcut telefon adres defteri ile entegre çalışır.

* NO / OUT giriş yapmanız gerekir: Başka bir bilgisayar ya da cihazdan çıkışım alma hakkında daha fazla karmaşa. push bildirimleri WhatsApp ile her zaman bağlı ve her zaman olduğu.

* NO ADD Arkadaşları İSTİYORUM: Kişisel Adres Defteri otomatik olarak kişiler ile bağlamak için kullanılır. zaten WhatsApp Messenger var Kişiler otomatik Favorites, bir arkadaş listesine benzer altında görüntülenir. (Yapabilirsiniz tabii ki her zaman istediğiniz gibi Sık edit)

* Çevrimdışı mesaj: Hatta eğer push bildirimleri özledim veya iPhone kapatmak, WhatsApp sonraki uygulama kullanımı sırasında onları almak kadar offline Mesajlarınızı kaydeder.

Eğer meşgul iseniz * DURUMU: Kullanım WhatsApp durumunu özelliği, bir toplantıda kişilerinizi bilgilendirmek için, spor salonu, ya da mevcut bir sohbet güncellenmiştir.

* VE ÇOK DAHA: Hisse location, Exchange rehber, Özel duvar kağıdı, Özel bildirim, sohbetleri, Broadcast mesajları ve MMS kaç kişi at Manzara modu, Hassas mesaj zaman damgaları, Email sesleri bir kez ve çok daha fazlası!


 
  • Beğen
Tepkiler: berelazx5353
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt